8214 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Uusille nettisivuille kaivataan designia!

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 18.8.2020 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8214 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Kyseessä on yliopiston alaisuudessa oleva poikkitieteellinen opiskelijajärjestö. Järjestömme on tarkoitettu Pohjois-Karjalasta muuttaneita (ja karjalaishenkisiä) opiskelijoita varten pääkaupunkiseudulla.

(* Osoite lisätiedoissa)

Osakuntamme sivut ovat tyystin vanhanaikaiset, ja se kaipaisi kauniimpaa ulkoasua. Ulkoasun tulisi antaa uusille, potentiaalisille jäsenille eloisa kuva osakunnasta, ja ylipäätään sen tulisi olla helppokäyttöinen tiedonhaun puolesta. Tykkäämme esimerkiksi Hämäläis-Osakunnan sivuista, ja uudet sivut voisivat esimerkiksi olla jotain samantyylistä.

(** Osoite lisätiedoissa)

Vaatimukset:
- Ulkoasun täytyy olla vakuuttava, vanhojen sivujen UI romukoppaan ja jotain uutta tilalle. Joukossamme on parikin ammattitaitoista ohjelmistokehittäjää, mutta projekti ei ole yksinkertaisesti edennyt sen vuoksi, kun me olemme puusilmiä designin suhteen.
- Sivuista täytyisi näkyä karjalaisuus, eli punamustaa jne. näkyville. Mutta ulkoasun suunnittelussa me antaisimme melko vapaat kädet teille.
- Tiedonhaun tulisi olla sujuvaa. Sisältö pysyisi suunnilleen samanlaisina kuin vanhoilla sivuilla.
- Kuvagalleria, tiedotesivu ja tapahtumakalenteri ovat haluttuja ominaisuuksia.
- Sivujen sisällön täytyy olla helposti muokattavissa. WordPress on todettu toimivaksi ratkaisuksi.
- Sivut ovat suomenkieliset, lisäämme yksinkertaiset infosivut englanniksi ja ruotsiksi.
- Myös mobiilisivujen täytyy olla toimivat, tosin pääpainopiste on tietokoneversiossa.
- Voimme itse tehdä sivut, pelkkä design riittää. Voitte tosin mainita myös hinnan, jos tekisitte itse myös sivujen toteutuksen.
- Sivu menee nykyisen domainin alle, kunhan se on toteutettu.
- Plussaa annamme siitä, jos sivuista me saisimme "ilmeen" osakunnallemme. Tätä ilmettä käyttäisimme muun muassa julisteiden luomisessa.

Tavoitebudjettimme on 1000-2000€, mutta hyväksymme mahdollisesti myös kalliimmat tarjoukset. Tiedotamme viikolla 38 siitä, mikäli hyväksymme tarjouspyyntömme tai ette tulleet valituksi. Laittakaa rohkeasti viestiä jos on kysymyksiä!


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?