6078 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Tarjouspyyntö ravintolan verkkosivu-uudistus

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 18.8.2020 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Verkkokauppa

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 6078 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Verkkokaupan perustaminen kuvituskuva

Moikka, 
Koronan myötä myös meille (nimi lisätiedoissa) nousi tarve pohtia verkkosivujemme sisältöä ja toimintoja uudelleen. Tulimme siihen tulokseen, että meidän on syytä kehittää sivustoa ja saada sinne esim. verkkomaksuominaisuudet, jotta jatkossa Koronan tyyppiset haasteet antaisi silti asiakkaillemme mahdollisimman miellyttävän ostokokemuksen. Tapoja tehdä verkkosivu-uudistus on "miljoona", mutta olemme tunnistaneet ainakin seuraavat tarpeet:

Tarvitsemme responsiivisen verkkosivupohjan, johon voi kustomoida värimaailman, ulkoasun ja grafiikan. Nykyinen on webnodella tehty ja osoitteen (osoite lisätiedoissa) pitäisi säilyä, koska se on asiakkaille tuttu. Valitettavasti emme ole ehtineet panostaa verkkosivujen tekemiseen tämän paremmin vielä. Meidän konsepti perustuu pääosin paikanpäällä ruokailuun, joten siltäkin osin emme ole verkkosivuja käyttäneet tähän asti kuin lähinnä menun jakamiseen julkisesti. 

Tarvitsemme 2-4 sisältösivua (pääsivu, ruokalista, lounas, yhteydenotto). Tuotamme txt-sisällön itse, mutta sivujen 'rakentaja' lisää sisällön (txt, kuvat yms) sivujen rakennusvaiheessa. Tarvitsemme ohjeistuksen sivujen sisällön ylläpidosta, jotta voimme tehdä sitä tarvittaessa itse myöhemmin (esim. ruokalistan vaihtuessa).

Lisäksi tietysti verkkokaupan ja siihen sopivan verkkomaksuominaisuuden. Meillä on plusmiinus 70 tuotetta ja tilaukset pitää saada kulkemaan ravintolaan tavalla tai toisella. Verkkomaksujen pitää kulkea ravintolan tilille ja kk-raportointi verkkomaksutapahtumista pitää olla mahdollista.

Pyydämme siis tarjousta em. verkkosivu-uudistuksesta sekä verkkokauppatoiminnallisuuden käyttöönotosta. Kerrothan meille mitä lisätietoja tarvitset tarjouksen työstämiseksi.
Pyydämme siis pikaisesti tarjousta em. verkkosivu-uudistuksesta sekä verkkokauppatoiminnallisuuden käyttöönotosta. Kerrothan meille mitä lisätietoja tarvitset tarjouksen työstämiseksi.

Tämä vaikuttaa ainakin suurelta osin meille sopivalta https://wolt.com/fi/fin/tampere/restaurant/il-siciliano


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?