6078 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kansainvälinen verkkokauppa ja verkkosivujen siirto Wordpressiin

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 17.8.2020 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 6078 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Yritys etsii kumppania toteuttamaan asiakkaan verkosivujen siirtoa ja uuden verkkokaupan rakentamista. Asiakkaan nykyiset verkkosivut siirretään nykyisellä ulkoasulla ja sisällöllä Wordpress-alustalle, ja sen päälle rakennetaan uusi kansainvälinen verkkokauppa (esim. WooCommerce).

Verkkokauppaan tulee sisältyä
–Asiakasryhmien hallinta, sisältäen sisäänkirjautumisen B2B-asiakkaille ja klubijäsenille, ja asiakas- tai asiakasryhmäkohtaiset hinnastot ja näkymät ja mahdollisuus esimerkiksi aluekohtaisille kampanjoille
–Tilausten hallinta

Nykyisiin verkkosivuihin sisältyviä työmäärään vaikuttavia seikkoja ovat mm.
–7 uniikkia kieliversiota
–Hakutoiminto
–FAQ
–Myymälähaku (filtteröitävä taulukko, jossa myymälöiden yhteystiedot)
–Google Analytics

Verkkokauppaan tehdään lisäksi 3D-tuotekonfiguraattori rajatulle tuotevalikoimalle, jonka Stereoscape toteuttaa (ei sisälly siis työtehtävääsi).

Haluaisimme keskustella sopivien kumppaneiden kanssa mahdollisimman pian. Esittelethän referenssisi ja työtapasi. Ota yhteyttä meilitse, niin keskustellaan lisää!

Stereoscape tekee interaktiivisia XR-yritysratkaisuja mm. markkinointiin. Lisätietoa meistä löydät osoitteesta (url lisätiedoissa)


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?