6078 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Wordpress-lisäosan käyttöliittymäsuunnittelu ja mahd. toteutus

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 14.8.2020 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 6078 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Tuotamme koulutuskäyttöön tarkoitettua Wordpress-lisäosaa. Koulutusmateriaalin keskiössä on custom post type (CPT).

Nyt laajennamme lisäosaa siten, että nykyinen CPT voi olla osa laajempaa kokonaisuutta. Pohjimmiltaan idea on yksinkertainen - luodaan tapa, jolla mahdollisimman intuitiivisesti voidaan luoda peräkkäistä sisältöä, joka voi sisältää myös muita sivuja tai CPT-sisältöä.

Yrityksen sisältä löytyy koodausosaamista lisäosan varsinaiseen toteuttamiseen, mutta tarvitsemme apua erityisesti käyttöliittymäsuunnittelussa, jotta lopputulos on mahdollisimman yksinkertainen. Olemme myös kiinnostuneita mahdollisesta lisäosan toteuttamisesta (varsinainen koodaustyö) vapauttaaksemme oman koodarimme toisiin tehtäviin, mutta pelkkä käyttöliittymäsuunnittelukin riittää.

Esimerkkinä nyt kehitettävästä lopputuotteesta voisi yksinkertaisimmillaan olla uusi CPT, johon joko Gutenbergillä tai muutoin lisätään lohkoja ja sivunvaihtoja. Tällöin haaste olisi uusien lohkojen käyttöliittymän luominen siten, että ne ovat mahdollisimman intuitiivisia.

Lisäosan käyttäjät tulevat olemaan "satunnaisia" käyttäjiä, ja käyttöliittymän oppimiskäyrän tulee tämän vuoksi olla hyvin loiva.

---

Edellytämme kokemusta käyttöliittymän suunnittelusta, sekä tuntemusta Wordpressistä ja custom post type:istä sekä Gutenberg-editorista.

Mikäli haluat tarjota myös toteutusta, edellytämme kykyä luoda uusia CPT:tä ja yksinkertaisia Gutenberg-lohkoja.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?