5890 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Etsimme teknistä toteuttajaa ja taittajaa uudelle verkkoalustalle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 18.5.2020 | Budjetti: 5000 - 10000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5890 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Olemme tuottamassa ilmoitus- ja jakamisalustan nuorille ja nuorten kanssa työskenteleville. Alusta toimii paikkana, jossa voi esitellä omaa taiteellista työskentelyään ja ilmoitella esim. kursseista tai tapahtumista.

Alustalla on kaksi ominaisuutta: ilmoitustaulu ja näyteikkuna. Ilmoitustaulu on paikka, jossa voidaan ilmoitella eri aihepiirien alla esimerkiksi kursseista, tapahtumista, pyytää neuvoja, mielipiteitä, apuja yms. Ilmoitustaulu toimisi kirjautumalla sivustolle sisään, keskustelufoorumin omaisesti. Näyteikkuna puolestaan toimii paikkana jossa voi esittäytyä taiteentekijänä. Alustalla tulee pystyä jakamaan kuvia vaivattomasti. Alusta olisi vähän kuin yhdistelmä MLL:n nuortennetti-keskustelupalstaa (www.nuortennetti.fi/keskustelut/) ja Suomen taiteilijaseura ry:n kuvataiteilijamatrikkelia (www.kuvataiteilijamatrikkeli.fi/). Alusta tulee olemaan suomenkielinen.

Nämä kaksi eri toimintaa olisi valmiilla alustalla yksi toimiva kokonaisuus.

Kokoamme parhaillaan mukaan suunnitteluun nuorista koostuvaa työryhmää. Näin saamme tarjottua alustan toteuttajalle suuntaviivoja ja ehdotuksia. Kutsumalla nuoret mukaan suunnitteluprosessiin, voidaan varmistaa, että alusta todella palvelee kohderyhmäänsä. Tavoitteena on, että alusta toisi yhteen samanhenkisiä nuoria ja tarjoaisi näin vertaistukea ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Nuori Taide tarjoaa matalan kynnyksen toimintaa nuorille valtakunnallisesti.

Sivustoa tullaan käyttämään eniten mobiilissa. Tästä huolimatta haluamme luoda verkkosivuston, emme mobiiliapplikaatiota.

Lyhyesti: etsitään rohkeaa ja yhteistyöhaluisia toteuttajaa, jolta onnistuu tekninen toteutus ja alustan taitto Nuori Taiteen valmiin visuaalisen identiteetin pohjalta. Teknisistä asioista on hyvä päästä keskustelemaan jo ennen kuin nuorten ryhmä on koottu.

Budjetti 4000-7000€.

Alustan toteuttaminen tulee ajankohtaiseksi kesän aikana ja sen tulee olla valmis vuoden loppuun mennessä. Aikataulu tarkentuu, kun nuorten ryhmä on saatu kasaan.

Alustava aikataulu:
6-7/20 nuorten työryhmä kokoontuu
6/20 yhteistyö sivuston toteuttajan kanssa alkaa
7->/20 toteutus
9/20 alustan testaamista testiryhmällä
11/20 alusta julkistaminen
Muutokset aikatauluun mahdollisia.

Lisätietoja toiminnasta: (osoite lisätiedoissa)


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?