5909 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Verkkokoulutusalustan toteutus Wordpress-ympäristöön

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 28.4.2020 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5909 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Etsimme tekijää toteuttamaan verkkokoulutusalustaa, jonka avulla sivustomme voisi tarjota webinaareja, verkkokursseja sekä videomuotoista markkinointimateriaalia. Yritys kouluttaa ja konsultoi yksityisasiakkaita. Toivomme hyvin jäsenneltyä hinta-arviota kirjallisena.

Projektin tavoitteena on Wordpressiin integroitu alusta, jota sekä ylläpidon että käyttäjien on helppo käyttää. Alustan kautta on mahdollista tallentaa ja ladata tehtyjä videoita, pitää videomuotoisia koulutuksia sekä yksittäisille asiakkaille että ryhmille. Asiakkaat voivat hankkia ja ladata videoita sivuston oman verkkokaupan kautta.

Sivustolla on Woocommerce-pohjainen kauppa, integrointi Vellon palveluihin, omia lisäosia sekä yhteys markkinoinnin postituslistasovellukseen.

Lisänä tarve myös sivujen ulkoasun päivittämiseen sekä mahdollisesti uusien digitaalisten palvelumuotojen toteutukseen ja/tai jo olemassaolevien päivittämiseen.

Hanke voitaneen aloittaa hyvinkin pian tarjouksen hyväksymisestä.

Sivujen nykytoteutuksen osalta nykyisiltä tekijöiltä on saatavilla teknistä tukea projektin aikana.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?