8020 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Nettisivut perustettavalle yritykselle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 2.4.2020 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8020 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Moi,

Pyydän tarjouksia nettisivujen laatimisesta kesällä perustettavalle firmalle, jonka toiminta painottuu muutamaan palvelutuotteeseen. Alkuvaiheessa riittää firman esittely, palveluiden esittely, blogisivu sekä yhteydenottolomake joka toimii myös tilauksena palveluille. Alempana hieman lisäkysymyksiä jatkoa ajatellen; jos jatkossa olisi mahdollisuus lisätöille tuntihinnalla? Onko sivuja helppo päivittää tarvittaessa itse?

Webhotellia ei ole vielä katsottuna, saako nettisivun tekijöiden kautta suosituksia hostingista, hinnastot sähköposteille ynnä muille suositeltaville ominaisuuksille?

Suosituksia otetaan myös vastaan hakukonemainontaa toteuttavasta tahosta hinnastoineen. Tuotamme sisällön muuten itse, mutta hakukoneystävällisyydessä voidaan ottaa toki vinkkejä sen suhteen.

Kiinnostaa myös hinta-arvio sivustolle myöhemmin lisättävästä verkkokauppatoiminnosta, eli palvelutuotteita olisi max 5kpl ja jokin maksumahdollisuus. Tuotteita ei tarvitse siis jatkossa lisätä paljoakaan, kuuluuko verkkokauppaan käytön koulutus?

Logon tekijää mietitään myös, tehdään siitä varmaankin erillinen tarjouspyyntö.

Yhteydenotot sähköpostilla kiitos!


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?