5110 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Etsin WordPress gurua toteuttamaan selkeän verkkosivuston ja auttamaan muissa erikseen sovittavissa hankkeissa

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 23.3.2020 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5110 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Perustettava yritys etsii WordPress gurua auttamaan testihankkeessa sekä myöhemmissä asiakashankkeissamme. Ensimmäisenä tehtävänä ja työnäytteenä on aloittavan yrityksemme verkkosivuston teko. Kyseessä on selkeä verkkosivusto muutamalla alasivulla, mutta vaatimustaso on korkea. Keskitymme digimyyntiin ja emoyrityksemme tarpeiden pohjalta kehitetyn konseptin jälleenmyyntiin.

Testihankkeessa on siis kyse:
- WordPress sivuston virittämisestä julkaisukuntoon (kevytversio olemassa, pääsivu ja pari alasivua tarvitaan)
- Testauksen ja optimoinnin aloittamisesta
- mainonnan mahdollistamisesta ja testaamisesta (siis valmiudet, aloitus ja retargeting, mainonnan teemme itse)
- SEO/SEM katsaus ja korjausehdotuksia (perusosaaminen riittää)
- muut perusasiat (pari pop-upia, kaksi uutta lomaketta, kalenteri varaus mahdollisuus, parin videon ja kuvien esiin laittaminen)

Ideaali partner työskentelee Pirkanmaalla tai pääkaupunkiseudulla, mutta myös muut paikkakunnat on mahdollisia. Arvostamme selkeää visuaalista linjaa pääsivun mallimme pohjalta ja etsimme kumppania, joka on kiinnostunut pitkäjänteisestä yhteistyöstä. Etsimme henkilöä joka haluaa mitata, optimoida ja kehittää sivustoja asiakaskokemuksen perusteella.

Mikäli osaaminen, motivaatio ja työnjälki on laadukasta haluaisimme työskennellä yhdessä myös asiakas hankkeissamme. Alla mainittu budjetti on siis testihankkeen budjetti - muista hankkeista erinomainen, läpinäkyvä korvaus asiakas laskutuksen perusteella! Hae heti sillä testihanke voidaan aloittaa jo ennen tarjouksen sulkeutumista!

Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita jo ti 24.3 klo 9 - 14 tai ti 31.3 klo 10-18.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?