8172 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Yhteistyökumppaneita kotisivuprojektien sekä muun ohjelmistokehitystyön myyntiin (provisiokorvauksella)

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 10.3.2020 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Myynti ja markkinointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8172 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hakusessa myyjiä, markkinointiosaajia ja yhteistyökumppaneita.

Maksamme myyntiin johtaneista suositteluista reilun provisiokorvauksen (prosentuaalinen osa myytävän projektin hinnasta). Etsimme myös yhteistyökumppaneiksi sellaisia graafikoita tai mainostoimistoja, jotka eivät ole ohjelmointiin suuntautuneita, mutta jotka tarvitsisivat yhteistyökumppania sellaisille projekteilleen, joissa tarvitaan ohjelmointi-osaamista.

Tarjoamiimme palveluihin kuuluu mm. asikkaidemme tarpeiden mukaisesti räätälöityjen WordPress-pohjaisten kotisivujen kehitys. Toteutamme myös mm. verkkokaupparatkaisuja ja ajanvarausjärjestelmiä sekä suunnittelemme tarvittaessa myös graafisia elementtejä, kuten esim. logoja.

Tarjoamme myös muita ohjelmointipalveluita, kuten web-pohjaisten-, työpöytä- ja mobiilisovellusten ohjelmistokehitystyötä joko suoraan asiakkaiden toiveiden mukaisesti räätälöitynä tai alihankintatyönä yrityksille. Kehitämme myös parhaillaan asiakasprojektien ohessa ensimmäistä mobiilipeliämme. Tällä hetkellä pääfokuksemme on kuitenkin asiakasprojekteissa ja alihankintatyössä.

Voit tutustua tarkemmin palveluihimme osoitteessa (osoite lisätiedoissa)

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä vaikkapa sähköpostilla niin jutellaan asiasta lisää.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?