5110 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Runoblogin graafinen suunnittelu ja nettisivujen toteutus

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 6.3.2020 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5110 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Tarvitsen nettisivut ja niiden graafisen suunnittelun runoblogilleni. SIvuille tulisi siis erikseen blogi-osio, johon voi kirjoittaa pitkiä julkaisuja ja runo-osio, johon saa esteettisesti esille runoja. Julkaisujen yhteydessä saattaa joskus olla valokuva, joskus ei, joten sivuston pitäisi toimia helposti kummin vain. Lisäksi olisi etusivu ja yhteydenotto-sivu. En tarvitse sivustolle nettikauppaa, enkä halua sinne mainostajia. Sivuston tulee toimia moitteettomasti mobiilissa, ja olisi erinomaista, että kävijät voisivat jakaa sisältöjä helposti sosiaaliseen mediaan. Minulla ei ole aiempia nettisivuja.

Blogi olisi ulkoasultaan minulle räätälöity, ja haluaisin että visuaalinen ilme olisi ympäristöystävällisen näköinen. Ei siis valkoinen ja uutuudenkiiltävä, vaan omaperäinen ja muista poikkeava. Logoa ei välttämättä tarvitse olla, kuulisin mielelläni hinnan sekä sen kanssa että ilman.

Tärkeintä on, että saisin nettisvut täysin käyttövalmiina niin, että kun ne on tehty, pääsen itse käyttämään niitä helposti eikä kuukausittaisia kustannuksia syntyisi. Varmasti voimme löytää jonkun ratkaisun niin, että kaikki kustannukset tulevat kerralla. En osaa itse arvioida hintaa, joten haluaisin sille ammattilaisen arvion. Todennäköisesti puhe on kuitenkin joistakin tuhansista euroista, jos olen ymmärtänyt oikein. Haen projektiin rahoitusta, joten tarvitsen kerralla pitävän hinta-arvion, joka ei kasva yhtään projektin aikana.

Olen avoin ammattilaisen ehdotuksille, miten voidaan parhaiten rakentaa toimiva kokonaisuus. Hintalaskurissa mainituista lisäominaisuuksista ja niiden tarpeellisuudesta voidaan keskustella.

Yhteydenotot sähköpostitse mielellään maaliskuun aikana.

---
Hintalaskuriin täytetyt tiedot:

Laskurin ilmoittama hinta-arvio: 1880 - 3760 euroa

1. Ulkoasun tyyli
Ainutlaatuinen
Sivujen pitää olla responsiiviset

2. Logo
Tarvitsen logon suunnittelun ja toteutuksen

3. Sisältö ja julkaisujärjestelmä
Tarvitsen 4 sisältösivua
Tuotan sisällön itse ja lisään sen itse sivuille
Tarvitsen julkaisujärjestelmän käyttööni

4. Lisäominaisuudet
Google Analytics
Yhteydenottolomake
Valokuvagalleria
Facebook kommentointi

5. Verkkokauppa
En tarvitse verkkokauppaa

6. Muuta
Tarvitsen webhotellin
Tarvitsen verkkotunnuksen


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?