4923 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Puhallinorkesterin uudet kotisivut

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 10.2.2020 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 4923 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Ahkerasti keikkaileva ja aktiivinen orkesterimme haluaa uudistaa kotisivunsa pitkän tauon jälkeen. Vanhat kotisivut näet tästä: (osoite lisätiedoissa)
Kaipaamme sivuille yksinkertaisuutta ja selkeyttä. Sivuja käytetään vain ulkoiseen viestintään, ja kävijän on tärkeintä löytää meistä perustiedot, kuten esittely ja lyhyt historiamme, yhteystietomme ja tiedot tulevista konserteistamme. Käytämme ulkoiseen viestintään myös Facebookia ja Instagramia, mutta toivoisimme, että myös kotisivulla olisi kuvagalleria, johon kuvia voisimme harkitusti lisätä.

Haluaisimme nimenomaan uudet sivut mielellään Wordpress-pohjalla helppokäyttöisyyden vuoksi.

Sivuista tarvitsee vain suomenkielisen version. Tärkeimmät välilehdet ovat: pääsivu, orkesterin esittely/meistä, tapahtumakalenteri, tilaa orkesteri, kuvagalleria ja yhteystiedot. Teksti- ja kuvasisällön tuotamme sivustolle itse.

Värimaailmaamme kuuluvat tummansininen, valkoinen ja kulta, jotka esiintyvät myös logossamme, esiintymisasuissamme ja nuottitelineissä käyttämissämme telinevaatteissa. Olemme maalis-huhtikuun aikana kuvauttamassa orkesterimme uudestaan myös uusia kotisivuja silmällä pitäen. Haluaisimme, että sivuston pääkuva olisi orkesterin yhteiskuva ja että se tulisi heti sivuston yläosaan. Esimerkiksi näin: https://yle.fi/aihe/rso/orkesteri#section-38605

---
Hintalaskuriin täytetyt tiedot:

Laskurin ilmoittama hinta-arvio: 640 - 1280 euroa

1. Ulkoasun tyyli
Yksinkertainen
Sivujen pitää olla responsiiviset

2. Logo
En tarvitse logoa

3. Sisältö ja julkaisujärjestelmä
Tarvitsen 5-6 sisältösivua
Tuotan sisällön itse ja lisään sen itse sivuille
En tarvitse julkaisujärjestelmää --> Wordpress

4. Lisäominaisuudet
Valokuvagalleria

5. Verkkokauppa
En tarvitse verkkokauppaa

6. Muuta
Tarvitsen webhotellin
En tarvitse verkkotunnusta


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?