8160 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Digitaalisen markkinoinnin osaaja alihankintakumppaniksi.

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 20.1.2020 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Myynti ja markkinointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8160 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Moikka!

Yrityksemme bisnes kasvaa ja työkäsiä tarvitaan välillä lisää. Joskus enemmän, joskus vähemmän. Haen yhteistyökumppania, joka toimii kevytyrittäjänä tai yrittäjänä. Toimin itse Keravalla. Toivon, että olisit jossakin ajomatkan päässä lähettyvillä, jotta pystymme tapaamaan kasvotusten, mutta as you know, jos toden teolla olet true match, välimatkalla ei ole väliä. Tavoitteeni on saada luotettava, ahkera ja maalaisjärjellä varustettu luottotekijä.

Tämä ei ole sellainen ilmoitus, jossa etsitään videokuvaajaa, sisällöntuottajaa, analytiikkaneroa, hakukoneoptimoijaa, sähköpostimarkkinoijaa, WordPress-mestaria ja some velhoa kaikkea samassa paketissa, mutta kuulostaako joku noista sun jutulta? Mitä sä tykkäät tehdä eniten?

Luon digitaalisia myyntipolkuja verkossa asiakkailleni sisältömarkkinoinnin avulla ja teen WordPress verkkosivuja ja verkkokauppoja. Asiakkaani ovat ihan mahtavia tyyppejä, jotka ansaitsevat vain ja ainoastaan parasta. Useammalle olen markkinoinnin pitkäaikainen kumppani, en kampanja-tyyppinen tekijä. Kerro, miten sinä voisit helpottaa työtaakkaani ja mitä sinulla on Markkinointi Meemille annettavaa. 🤓

Plussapisteitä rapsahtaa huumorintajusta, positiivisesta elämänasenteesta ja intohimosta digitaalista markkinointia ja myyntiä kohtaan. Arvostan sinua, jolla on mielipiteitä ja tuoreita ajatuksia ja haluat jakaa niitä.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?