8172 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Etsitään yhteistyökumppaneita hakukonemainontapalvelun myyntiin (provisiokorvauksella)

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 13.1.2020 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Myynti ja markkinointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8172 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei

Onko asiakaskunnassasi yrityksiä, jotka etsivät toteuttajaa Google Ads -mainonnalle? Haluaisitko ohjata nämä yritykset Google-mainontaan erikoistuneen mainostoimiston luo ja tienata samalla itse rahaa?

Etsimme yhteistyökumppaneita hakukonemainontapalvelumme myyntiin. Maksamme myyntiin johtaneista suositteluista reilua provisiokorvausta.

Voit olla myös varma siitä, että suosittelet oikeasti osaavaa tekijää. Olemme onnistuneet parantamaan tähän mennessä lähes kaikkien uusien asiakkaidemme mainonnan suorituskykyä. Panostamme täysillä kaikkiin asiakkuuksiimme ja pyrimme nostamaan mainonnan tehon niin korkealle kuin vain mahdollista. Pyrimme lisäksi pitämään palvelumme täysin läpinäkyvänä, joten raportoimme kaikki tunnusluvut (konversioita myöden) kerran kuukaudessa. Luonnollisesti olemme myös Google Partner -kumppani.

Palveluun voit tutustua tarkemmin verkkosivuillamme. Palvelusivulta löydät mm. kolme erilaista tapahtumatutkimusta, jotka kuvaavat hyvin palvelumme tehokkuutta.

Kerron mielelläni lisätietoja joko puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?