5118 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Logon tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 10.1.2020 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5118 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Tervehdys.
Olemme tilanteessa jossa tarvitsemme logon, käyttö tulee liimattavaksi ajoneuvoon sekä painettavaksi ajoneuvon pressukankaaseen. Painotan että kyseessä on hyvin pienimuotoinen liiketoiminta joten olemme liikkeellä ns. MikkiHiiri-budjetilla. Ohessa liitteenä hahmotelma logosta.


Teksti: 1. PICCOLO
2. PIADINERIA
3. ITALIANA


Tekstit sommiteltuna vaaka ovaalin muotoisten vehnäntähkien sisään muotoiltuna siten että 1. ja 3. vehnäntähkien sisällä ovaalia mukaillen, ylhäällä ja alhaalla, 2.teksti vaakasuoraan keskellä.
Fontteina valokuvien mallisto, värit punainen, tekstin ulkoreunalla valkoinen korostus - mikä sen termi nyt olikaan ( kontuuri?).
Vehnäntähkien väri vihreä ( jossain kuvassa oli ns. joku antiikin vihreä ) - huom. tähkien ei tarvitse olla lunnonmukaisia, esim liitteessä olevasta kuvasta kenties muokkaamalla ja väriä vaihtamalla? Huom. ko. tähkät ovat vain suuntaa antava malli.
2.tekstin molemmille puolille Italian liput n.45 asteen kulmaan. Tähän tarjouspyyntöön ei ollut mahdollista lisätä liitteitä.

Logo tulee keltaiselle pohjalla


Onnistuuko näillä?


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?