6657 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Logo uudelle yritykselle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 3.12.2019 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 6657 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Terve,

tarvitsen uudelle yritykselle nimeltä (nimi lisätiedoissa) uuden logon. Meidän tehtävämme on ottaa ensimmäinen lämmin kontakti puhelimitse uuteen asiakkaaseen ja sopia tapaaminen. Tehdään siis kylmäsoittoja, mutta nykyaikaisia työkaluja ja menetelmiä käyttäen. Tämän lisäksi palveluitamme ovat myynnin ulkoistaminen, myyntivalmennus ja markkinointikartoitukset.

Aloitimme toimintamme toiminimellä (nimi lisätiedoissa), jonka toimitna jatkuu nyt siis uudella nimellä ja tulevalla brändillä. Uudet kotisivumme avaamme alkuvuodesta ja tarvitsemme niitä varten logon.

Logon tulisi olla yksinkertainen. Meillä on hyvä flow ja meillä töissä viihdytään. Logon pitäisi herättää luottamusta ja olla sen verran laadukas, että kukaan ei jätä sen takia ottamatta yhteyttä. Värimaailma voi olla vaikka sininen, mutta olemme valmiita näkemään muitakin vaihtoehtoja jos logon tekijällä on parempia ideoita.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?