8061 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivut ja mahdollisuus laajentaa asiakaskohtaisiin portaaleihin

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 26.11.2019 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8061 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Olen perustamassa yrityksen jonka liikeideana on tarjota tietoturva-asetukseen liittyvää neuvontaa yrityksille. Aloittaisin ensin nettisivuilla joissa on yhteydenottolomake, GoogleAnalytics ja toimintakuvaus.

Tarkoituksena olisi laajentaa toimintaa digitaaliseen palveluun jossa asiakas voisi kiinteää kuukausihintaa vastaan kirjautua sivustolle ja ylläpitää ja yrityksen artiklan 30 mukaista selostetta käsittelemistään henkilötiedoista, saada tarvittaessa tukea ja neuvontaa mikäli yhtiö ei ole investoinut sisäiseen tietoturvavastaavaan. Mikäli palvelu herättää kiinnostusta, voisin lisäksi laajentaa palvelua kattamaan vaikutusten arviointia joka perustuisi standardi lomakkeeseen ja kysymyspatteristoon. Idea olisi että asiakas voisi tehdä paljon itsepalveluna.

Pohjat toimittaisin itse ja pyytäisin tarjousta 1. pelkän nettisivun rakentamisesta ja 2. Kirjautumista vaativan asiakas portaalin rakentamisesta.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?