5702 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Tarjouspyyntö sivuston tekemisestä.

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 26.10.2019 | Budjetti: 2000 - 5000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5702 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Nettisivujen teko kiinteällä hinnalla ilman kuukausimaksua. Valmiiden nettivujen tekijän- ja muokkausoikeudet siirtyvät minulle. Eli sivujen tulee olla sisällön osalta minulle päivityskelpoiset ja helpot päivittää. Suuremmat päivitykset seuraavien kirjojen valmistuttua ja ulkoasun päivitystarpeen myötä erillisen hinnoittelun mukaan.

(osoite lisätiedoissa) tulee Rakkauden lähettilään nettisivustoksi, jossa myydään kirjoja ja palveluita ja julkaistaan blogia. Olen tavallinen rakennusinsinööriperheenisä, jota ihmisten kategorisoiminen ärsyttää ja siksi täytyy luoda jotain, mikä auttaa ihmisiä ymmärtämään ihmisyyden monimuotoisuutta. Olen kirjoittanut esikoiskirjani Pyhä parisuhde – Vuosikurssi Rakkaudellisempaan parisuhteeseen, joka julkaistaan samaan aikaan nettisivujen kanssa. Kirjassa avaan ihmisyyden kasvua Rakkauteen ihmisyyden viiden tason henkisen, psyykkisen, sosiaalisen, fyysisen ja seksuaalisen tason kautta. Kirjatrilogian seuraavat osat ovat Pyhä Rakkaus ja Pyhä elämä. Sivuilla tarjoan myös Rakkausneuvontaa ja julkaisen aluksi tekstiblogia ja myöhemmin myös videoita. Mikäli sanomani tavoittaa vuosien myötä kuuntelijoita, niin kaikki sisältö käännetään myös englanniksi.
Nettisivut toimivat siis ajatuksieni myyntialustana. Haluan nykyaikaista ilmettä, joka tukee Rakkaudellisen sanoman viestintää ihmisille. Herkkä on kaunista, mutta edustan myös vahvaa maskuliinista energiaa, jolloin sivujen tulee olla minun näköiset. Olen valmis tuottamaan tarvittavan kuvamateriaalin sivujen pohjaksi, jotta minun ei tarvitse maksaa tekijänoikeuksista. Maksan siis tarvittaessa jollekin ammattikuvaajalle. En olen nettisivujen ammattilainen, siksi etsinkin luotettavaa ammattilaista sivujeni tekijäksi. Jotain tämän tapaista lopputulosta haen annataipale.com.

Etusivu:
Ylhäällä on isolla teksti: Yksi Rakkauden lähettiläistä, jonka tausta on jokin aiheeseen sopiva.
”Logon” alle perinteinen valintapalkki (tai valintapalkki ylimmäs ja logo alle, ihan miten vaan):
Etusivu, Minä olen, Pyhä parisuhde, Pyhä Rakkaus, Pyhä elämä, Kaksoisliekkiä etsimässä- blogi, Puheet ja kuuntelu, Kauppa, Yhteys ja palaute -valinnoille. Tähänkin saa toki esittää jotain uuttakin, mutta minusta tuo valintapalkki on vain todella toimiva.
Kaikki osat avautuvat näiden valintojen alle, eli ne ovat koko ajan näkyvissä. Se osa, jonka sisältö on avattu jää korostetusti näkyviin.
Etusivu: Avautuu automaattisesti ja toimii paluunappina eksymisen jälkeen😊
Etusivulla on tervetuloteksti, jonka alla jokin lyhyt runo. Pääosa sivusta on kiertävä kuvallinen mainos, jossa on kuvat ja linkit sivujen muihin osioihin. Aluksi etusivulla pyörii neljä asiaa muutaman sekunnin välein: 1. Minä olen Rakkauden lähettiläs kuva ja linkki: Tutustu Kimmoon, joka ohjaa Minä olen sivulle. 2. isolla kuva kirjastani Pyhä parisuhde, isolla hinta 33e ja pienellä + toimituskulut 5e ja Tilaa tästä -nappi, josta avautuu nettikauppa 3. Parisuhteen vuosihuolto: ei tee suhteesta uutta, mutta auttaa sen jaksamaan taas vuoden 400 e ja linkki Tutustu tästä: josta avautuu Neuvontapalvelut- sivu 4. Kaksoisliekkiä etsimässä -blogi, joku kiva kuva ja Tutustu tästä -nappi, josta avautuu blogin sivu.
Etusivun alla voi olla yhteystietolaatikko, johon tulee myös tietosuojaseloste. Tämä osio säilyy koko ajan näkyvissä, kuten valintapalkinkin osa.
Pyhä parisuhde välilehdelle avautuu kirjan esittely. Kirjan yleisesittely on lyhyt ja sen alle jakautuu viisi ihmisyyden tasoa klikkailtavaksi auki.
1. Henkinen ihmisyyden taso
2. Pyykkinen ihmisyyden taso
3. Sosiaalinen ihmisyyden taso
4. Fyysinen ihmisyyden taso
5. Seksuaalinen ihmisyyden taso
Jokaisesta tasosta on lyhyt esittelyteksti ja 9-12 klikattavaa kohtaa, jotka ovat kirja lukujen otsikot. Klikkauksesta aukeaa lyhyitä ajatelmia, jostain kysymyksiä, jostain runo. Nämä ovat pieniä tiisereitä itse kirjaan. Lopussa on Osta omasi -nappi, joka jälleen ohjaa kauppaan.
Pyhä Rakkaus välilehdeltä avautuu lyhyt teksti ja jokin romanttinen kuva. Pieni mainos tulevasta kirjasta ja sen aihepiiristä.
Pyhä elämä välilehdeltä avautuu lyhyt teksti ja jokin kuva yhteiskunnasta. Pieni mainos tulevasta kirjasta ja sen aihepiiristä.
Kaksoisliekkiä etsimässä välilehti avaa sivun, jolla lyhyt esittelyteksti blogista ja alla klikkiotsikot blogiteksteihin. Tämän osion on oltava minulle helposti päivitettävissä. Jokaisessa blogitekstissä on oltava jakamisnapit Facebookkiin, Twitteriin, Linkediniin ja sähköpostiin.
Puheet ja kuuntelu välilehdellä on erilaiset neuvonnat listattuna. Yksilöneuvonta, parisuhdeneuvonta, puheet ja valmennukset. Näitä klikkaamalla avautuu lista erilaisista paketeista, joita tarjoan kunkin palvelun alla. Jokaisen esittelyn alla on Sovi aika -nappi, josta avautuu sähköposti jonka otsikkona on kyseisen palvelun nimi. Asiakas muotoilee minulle vapaasti toiveensa ja sovimme ajan sähköpostilla.

Tähän liittyen tarvitsen myös myyvän sähköpostin esim. rakkauden@lahettilas.fi. Mistä saan sen halvimmalla? Käytän työsähköpostinani Outlookkia, joten voinko linkittää sen työsähköpostiini ja sitten kun saat potkut tämän sivun tekemisen takia, niin johonkin toiseen sähköpostiin? En ole halukas käyttämään montaa sähköpostiohjelmaa päällekkäin.
Kauppa-välilehdellä on perinteinen nettikauppa erilaisilla maksu- ja toimitusvaihtoehdoilla. Millainen kauppa on edullisin perustaa ja ylläpitää. En usko kirjani suurensuureen menekkiin, joten minun ei sitä varten kannata kauhean kallista nettikauppaa perustaa. Helppous ja vaivattomuus houkuttaa, muttei kiinteät kuukausimaksut.
Yhteys ja palaute on sekin perinteinen pakollinen osa nettisivuja. Minun yhteystiedot ja palautekenttä, joka linkittyy sähköpostiini.
Sivuston suunnittelussa tulee huomioida hakukoneoptimointi. Hakusanoilla kaksoisliekki, rakkauden lähettiläs, jne sivuni nousevat Googlessa ensimmäisinä. Tästä olen valmis vähän maksamaankin.
Sivuston tulee olla mobiilioptimoidut, jolloin valintapalkki tulee esiin mobiilisivustoilta tutun viivapainikkeen alta. Etusivuksi muodostuu Yksi Rakkauden lähettiläistä -teksti ja taustailme.
Tietoturva on olennainen osa nettisivujani. En halua joutua hakkeroiduksi, joten kokonaisuuden koodin tulisi olla visusti turvassa.
Kaikkiin osa-alueisin saa ja pitää esittää omaa asiantuntemustaan toteutuksesta. Tehdään yhdessä minulle ennennäkemättömän hienot sivut.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?