5912 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Tarjouspyyntö uudesta logosta

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 22.10.2019 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5912 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Hei!
Olen avaamassa uudenlaisen konseptin omaavaa kampaamoa tampereen keskustaan. Kyseessä on samalla liikkeen laajentuminen ja uuden liikkeen tarkempi suuntautuminen tuoksuvapaampaan parturikampaamoon. Kampaamossa tullaan käyttämään tuoksuttomia tuotteita sekä värejä. Värimaailma liikkeessä vaaleaa puuta sekä muutenkin vaaleaa. Tehostevärinä mintun vihreä tai pastelliminttu. Samaa sävyä voisi olla logossakin. Kenties yhdistetty jo olemassa olevaan logoon kaunolla kirjoitettuna? Kuitenkin niin että sanasta saa helposti selvää.
Uuden liikkeen logossa olisi alkuperäisen liikkeen logo ja siihen yhdistettynä sana: Raikas. Eli Unique Raikas. Tässä nettiosoitteemme josta löytyy vähän fiilistä meistä ja minkä tyylistä haemme: (osoite lisätiedoissa)
Uudelle liikkeelle suunnitellaan uudet nettisivut ja vanhatkin sivut päivitetään ajantasaisiksi kunhan tämä uusi liike on saatu alkuun.
Logoa tullaan painattamaan useisiin erilaisiin materiaaleihin joten sen tulisi olla hyvin selkeä ja helposti luettavissa. Esim. Meillä on asiakkaille aina kampoja tarjolla johon logo on painatettu ja nehän ovat useasti tilaltaan hyvin pieniä.. Eli logossa ei tarvitse olla mitään saksen kuvia..
Saamme avaimet liiketilaan marraskuun alussa joten tämä logoasia on todella kiireinen että päästään heti painattamaan ikkunateippaukset, käyntikortit sekä muut markkinointimateriaalit nettisivuista puhumattakaan.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?