8065 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Aloittavalle yrittäjälle yrityksen kotisivut

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 21.10.2019 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8065 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Olen perustamassa osakeyhtiötä, joka tarjoaa matalan kynnyksen HR-asiantuntijapalveluja eri kokoisille yrityksille pk-seudulla. Toiminta on tarkoitus aloittaa 1.1.2020.

Kotisivujen graafiseen ilmeeseen tulee ohjeistus kirjallisten dokumenttien suunnittelutoimistolta (käyntikortit, kirjepohjat, Powerpoint) ja kotisivujen tekstisisällön olen kirjoittanut itse (suomeksi ja englanniksi). Sisältötekstiin voin mielelläni ottaa vielä kehitysajatuksia vastaan sisällöntuotannon ammattilaiselta. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätön tarve, vaan tervetullut lisäpalvelu.

Yrityksen kotisivujen tarkoitus on olla informatiivinen ja sen osa-alueet ovat etusivu, palvelut, yrityksen tarina, ota yhteyttä. Tyyliltään sivujen tulee olla selkeät - ei yli-yksinkertaisen ja kotikutoisen näköinen, mutta ei myöskään useita valikkorakenteita ja linkkipaloja sisältävä. Lähtöajatukseni on, että jokaisella sivulla olisi pääkuva ja sen alla tekstiä. Osioiden linkit olisivat sivun yläreunassa rivissä.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?