5685 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

3D-mallentaja peliprojektille

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 18.9.2019 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5685 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei!

Olemme hetki sitten ostaneet webbipohjaisen moninpelattavan pelin oikeudet toiselta yritykseltä, ja tarvisimme tulevaisuudessa projektissa avustamaan 3d-graafikkoa tai -mallentajaa. Peli pyörii WebGL-tekniikalla selaimessa, sekä on jo pelattava kokonaisuus. Myös mahdollisesti ohjelmoijia tarvitaan, mutta se ei ole vielä akuutein tarve tässä tilanteessa.

Tarvitsemme pelin jatkokehitykseen ulkopuolista apua erityisesti 3D-grafiikan parissa esimerkiksi tuntiperusteisesti laskutettuna, mutta muutakin saa ehdottaa.

Budjetti on "alle 500 euroa", jotta se näkyisi mahdollisimman monelle. Töitä graafikolle riittää varmasti myöhemmin useammaksikin työpäiväksi. Alkuvaiheessa työt voivat olla myös pienempiä kokonaisuuksia uusien ominaisuuksien tarpeen mukaan, mutta ensisijaisesti haluamme löytää projektille luotettavan graafikon.

Meillä on "pelistudio" Tampereella keskeisellä sijainnilla tyylikkäässä kattohuoneistossa. Sijainti Tampereella olisikin eduksi yhteistyökuvioissa. Tällä hetkellä projektia kehitetään yritykseni kautta, mutta perustamme lähiaikoina projektille oman yhtiön.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?