5695 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Verkkosivut ja verkkokauppa

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 3.9.2019 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Verkkokauppa

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5695 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Verkkokaupan perustaminen kuvituskuva

Hei,

Olen yrittäjä (nimi lisätiedoissa) ja yritykseni nimi on (nimi lisätiedoissa). Etsin tekijää verkkosivuilleni ja verkkokaupalleni Wordpress-alustalle. Minulla on jo domain hankittuna, joka on (osoite lisätiedoissa).
Myytävät tuotteeni ovat itse suunnittelemiani design-tuotteita, jotka valmistetaan Suomessa. Tällä hetkellä mallistooni kuuluu suomalaisesta koivuvanerista valmistettuja koruja, kuten korva- ja kaulakoruja. Jatkossa mallistooni on tulossa näillä näkymin teollisuuden ylijäämämateriaaleista valmistettuja tuotteita, kuten nahkalaukkuja ja kenties myös huonekaluja.

Olen ammatiltani muotoilija, joten tykkään myös itse suunnitella sivujeni visuaalista ilmettä. Toisin sanoen, haluan myös vaikuttaa siihen millainen verkkosivujeni visuaalinen ilme tulee olemaan. Minulla on itselläni jo jonkinlainen visio millaiselta verkkokauppani voisi näyttää. Olen siis jo jonkin verran suunnitellut sen ulkoasua. Olen myös suunnitellut yritykseni logon itse. Toki mielelläni haluaisin kuulla ammattilaisen vision miltä hänen mielestään verkkokauppani voisi näyttää.
Haluaisin tulevaisuudessa osata päivittää verkkokauppani itse.
Aikatauluni on aika kiireinen, joten haluaisin, että verkkokauppani tekijä saisi tehtyä suurimman osan työstään tämän syyskuun 2019 aikana.

Tässä verkkosivuja, joiden visuaalisesta ilmeestä pidän:
lovia.fi (kuvat, selkeys, värimaailma, raikkaus)
maanantaimalli.fi (kuvat, yksinkertaisuus, raikkaus)
haapalabnb.fi (erityisesti etusivun kuvakaruselli)

Ota yhteyttä, mikäli projektini olisi sinulle sopiva toimeksianto niin keskustellaan lisää!


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?