5695 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Logo yhteiskehittämisen hankkeelle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 17.6.2019 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5695 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Haemme logoa hankkeelle, jonka tarkoituksena on luoda yhteiskehittämiseen, avoimeen innovaatioon sekä kansalaistieteeseen pohjautuvia palvelumuotoilun menetelmiä. Logo voisi olla tyyliltään "startup-henkeen" moderni ja hieman nuorekas, koska tarkoituksena on luoda mielikuva sitä, että olemme jonkun uuden ilmiön äärellä. Olemme kehittämässä ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin ja ratkaisuprosessiin kutsutaan kaikki sidosryhmät: kansalaiset ja loppukäyttäjät, akatemia, yritykset sekä julkinen sektori.

Värimaailman tulisi olla tumma. Päävärinä voisi olla musta, aksenttina ehkä fuksia, kuitenkin niin, ettei se dominoi liikaa. Logo voi olla myös kokonaan musta. Pääpaino voisi olla itse teksissä "CCO". Logosta voisi olla kaksi versioita: sellainen missä sen alla lukee pienemmällä Co-Creation Orchestration ja toinen, missä on vain CCO -teksti. Logon tulisi viestiä yhteistyöstä ja avoimmuudesta.

Logoa tullaan käyttämään sekä digijulkaisuissa, että painotöissä.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?