5702 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

yritykselle uudet kotisivut

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 8.4.2019 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5702 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

tällä hetkellä yrityksellä on kotisivu (osoite lisätiedoissa)

Yritys on nyt kuitenkin ottamassa uuden askeleen ja toiminta laajentuu. Sen mukana haluaisimme uudistaa nettisivut. Meille tärkeät jutut ovat:

- uusi logo on olemassa
- tuotamme kaiken teksisisällön: keitä me olemme, mitä firma tekee, mitä palveluita, missä ja sitten alati lisääntyvä blogi/vlogi-toiminta
- firman nimi muuttuu --> tarve uudelle nettisivulle
- meille tärkeää: tulemme tuottamaan paljon (2-5 krt viikossa) sisältöä sivuillemme blogien (linkkaus Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter) ja vlogien (oma youtube-kanava perusteilla) kautta. Täten olisi tärkeää, että nettisivut ja Some synkkaa keskenään. Myös miellyttävä visuaalinen ulkonäkö ja helppokäyttöisyys olisivat tärkeitä.
- emme tarvitse nettikauppaa alkuun, mutta valmius siihen myöhemmin olisi hyvä (yhteydenottopyyntölinkki riittää alussa)
- valmius ajanvarauskalenteriin - tämä ei tn. tule heti, mutta valmius siihen myöhemmin olisi hyvä
- kaikki analytiikka (Google Analytics), hakusanaoptimointi, jne. olisi plussaa
- lähtökohtaiset IT-taidot eivät ole hyviä, mutta kunhan homma saadaan käyntiin, niin omaa intoa/motivaatiota löytyy kyllä ylläpitoon.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?