4952 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Yrityksen webbisivujen toteuttaminen

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 7.4.2019 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 4952 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Tarvitsen tekijän tai yhteistyökumppanin, jolta pystyn tilaamaan ketterällä toimintamallilla webbisivujen ulkoasuja ja/tai sisällön suunnittelua sprinteittäin. Webbisivuja tulee olemaan noin 5-10.

Olen jakamassa yritykseni toiminnan omiin itsenäisiin yksiköihinsä. Näille yksiköille/tuotteille tulee oma itsenäinen kotisivu. Yksittäiset webbisivut tulevat olemaan hyvin yksinkertaisia ja supistettuja, ja niissä on vain kyseisen tuotteen tai palvelun tiedot. Alkuvaiheessa riittää yksinkertainen kuvaus mistä tuotteesssa/palvelussa on kyse ja esimerkiksi yhteystiedot ja tarjouspyyntölomake. Webbisivuilla voi olla erilainen tarkoituksen mukainen ulkoasu.

Prosessi toimisi niin, että tilaan kerrallaan yhden lyhyen sprintin (1-7 vuorokautta) työn, ja jatkamme tätä mallia kunnes olen tyytyväinen tulokseen. Tarjouksessa summa tarkoittaa siis yhden "sprintin" osuutta, joka voi olla 1-7 vuorokautta. Tässä mainittu budjetti on siis yhdelle sprintille. Yhdessä sprintissä keskitytään ainoastaan yhteen tällaiseen web-sivuun. Voimme myös hyväksyä useammalta toimittajalta tarjouksen. Jokaisen sprintin lopuksi täytyy kuitenkin olla toimiva kokonaisuus.

Sivujen tekninen toteutus tulisi olla puhdas HTML5, (S)CSS, mobiiliin optimoitu, sekä huomioitu, että näille sivustoille ollaan myöhemmässä vaiheessa lisäämässä toiminnallisuutta Single Page App -tyylillä JS/REST-sovelluksena (esim. tuotteiden/palveluiden hallinta, tuotteen tilaaminen, yms). Tätä toiminnallisuutta ei vielä tässä vaiheessa tarvitse kuitenkaan olla, eikä tässä tarjouspyynnössä etsitä sellaisen tekemiseen web-kehittäjää (mutta osaaminen siihen liittyen katsotaan eduksi tuleviin projekteihin).

Yhteydenotot projektiin liittyen toivon joko WhatsAppissa tai sähköpostitse. Yhteydenottoa puhelimitse tulee välttää, sillä olen hyvin kiireinen arkena.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?