8065 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivut joissa kunnan karttavalinta

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 16.3.2019 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8065 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Ideani on sivustosta joka kertoo juttuja kunnista. Periaatteessa kaksi aluetta jokaisessa kunnassa vähän niin kuin lennon ja hotellin arvostelu.
Olennainen osa on se, että REKISTERÖITYNEET ihmiset joilla on edes keksitty nimi voivat kertoa mielipiteensä asioista antaen 1-5 tähteä. Arvosteluun kuuluu myös rajattu kirjoitus jossa kertovat tiedoistaan. Tyyppiä TripAdviser kuluttajakemukset. Tuo rekisteröityminen on sitten pakkopullaa jo ihan tietosuojavaltuutetun kannalta kun arvioidaan kunnan toimintoja ja arvio voi kohdistua henkilöön jonka nimen saa helposti selville. Nimettömänä paskan suoiltaminen nettiin on niin vaivatonta. Tutkin asiaa miten sen hoidan.
Kaikki arviot tietokantaan jotta ne ovat sitten tallessa ja tilastoitavissa ja raportoitavissa joko online admin tunnuksilla tai downloudatusta kannasta. Arvaisin, että kirjoittajan IP pitää tallentaa myös kantaan mahdollisia murheita varten.

Käyttöliittymä
Oltava login- ja uusi käyttäjänappulat jos haluaa arvioida. Kaikki pääsevät selaamaan ilman tunnuksia.
Kuntaan sisään kartan kautta. Minulla on tuossa html jossa nappulan takana on kaikki kunnat mutta tuo kartta olisi ehkä parempi? Onko iso työ tuo kartta?
Jotain selauskriteereitä kuten eniten tähtiä jne.
Laskuri joka näyttää montako vierailua sivustolla
Systeemin sorsan tulisi olla kommentoitus jotta voin tehdä muutoksia. Siis sorsa ja tietokanta minulle avaimineen.Millä kielellä teet vai käytätkö jotain kehitystyökalua? Teekä ALVillista työtä vai alle 10k€ vuodessa alvitta?

Kerro mitä en osannut speksata tähän.

Sivut on varattu hostgatorcomissa.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?