4133 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Freelance web developer / wordpress osaajia

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 6.2.2019 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 4133 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Olemme suht pieni, mutta tehokas yritys Katajanokalta, meillä saat vapaat kädet työskentelyyn, vaikka asetammekin sinulle tietyt tavoitteet. Pienenä tiiminä pidämme toisistamme huolta ja annamme kattavan koulutuksen tehtävän alkaessa, joka takaa hyvät lähtökohdat työskentelyyn.

Mitä etsimme?

Etsimme WordPress-osaajaa, jolla on sekä kokemusta että osaamista WordPressistä ja teemojen kehittämisestä. Kokemusta verkkosivustojen ja -palveluiden kehittämisestä täytyy löytyä.

Oletko kunnianhimoinen tulevaisuuden web-kehittäjä, joka pystyy tekemään freelance tyylisesti töitä? Haluatko työskennellä osana dynaamista ja kunnianhimoista tiimiä asiakkaiden tarpeiden ratkaisemisen sekä teknisten haasteiden parissa? Mikäli omaat aikaisempaa kokemusta varsinkin WordPressin käytöstä niin laita hakemus nyt, jos muut alustat taittuu kuten webflow niin mainitse meille....

Tässä tehtävässä pääset työstämään sekä uusien että nykyisten asiakkuuksien toimeksiantoja. Osallistut asiakkaiden tarpeiden ratkaisemiseen sekä erilaisten teknisten haasteiden ratkaisuun. Tehtävään kuuluu rakentaa uusia kotisivuja sekä mahdollisesti korjata vanhoja kotisivuja/verkkokauppoja.

Millaiselle henkilölle työ sopii ?

- Sinulla on mahdollisuus työskennellä täysipäiväisesti, tai sitten osa-aikaisesti esim. opintojen ohella. Huom! Voit tehdä työtä toimistolta Katajanokalta tai etänä, mikä sinulle sopii parhaiten. Sinulla on kuitenkin tuki ja turva jatkuvasti läsnä.

Lähetä meille:

1. Lyhyt tiivistelmä itsestäsi ja kerro miksi sinä olet oikea henkilö tehtävään.
2. Pistä hakemuksen liitteeksi myös portfoliosi(tai kotisivujen url osotteet, jotka valmistit) sekä kerro parista sinulle tärkeimmästä projektista, joissa olet saanut olla mukana.


Lisätietoja saat soittamalla tai mailaamalla.

Ota rohkeasti yhteyttä ;)


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?