7747 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Graafinen suunnittelija / Designer - Freelancer tehtäviin

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 5.2.2019 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Muut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7747 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Etsitään graafista suunnittelijaa / designeriä freelance tehtäviin.

Jos sinulla on motivaatio kohdallaan, intohimoa tekemääsi työtä kohtaan sekä halukkuutta kehittää taitojasi erinäisten töiden parissa, olet etsimämme henkilö. Vaatimuksena on, että hallitset Adoben ja Officen ohjelmistot erittäin hyvin. Lisäksi WordPress tai frontend -kehittäjän perustaidot ovat plussaa.

Töitä on tarjolla jatkuvalla syötöllä, joten osaavia käsiä tarvitaan. Odotamme, että etsimillämme henkilöillä intohimoa visuaalisten työtehtävien suunnittelua ja tuotantoa kohtaan, mutta samaan aikaan kiinnostuksesi riittämää myös rutiininomaisempiin taittotehtäviin digitaalisen- ja periteisen median parissa.

Jätä avoin hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, kokemuksestasi, tuntihinnoittelustasi sekä siitä, kuinka paljon olisit valmis tekemään töitä freelance pohjalta viikossa.Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?