4133 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Mobiilisovellus-pilotti

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 1.2.2019 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 4133 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Etsin toteuttajaa pienen budjetin tarinalliselle pilotti-mobiilisovellukselle, joka hyödyntää paikkatietoa. Ideana on, että sovellus sisältää tarinoita, jotka sijoittuvat tiettyihin paikkoihin Helsingissä ja ne pystyy lukemaan vain näissä paikoissa. Näin sovellus kannustaisi ikään kuin tarinalliseen kaupunkiseikkailuun.

Sain reilu vuosi sitten Wihurin säätiöltä pienen apurahan projektiin ja nyt tarkoituksenani on saada aikaiseksi pienempi kokeiluversio, joka sisältäisi neljään eri kohteeseen Helsingin keskustassa sijoittuvan tarinan.

Tarkoituksena on, että sovelluksen toiminnallisuus on tässä vaiheessa yksinkertaista. Alkunäyttö, jonka kartta näyttää kaikki pisteet, joissa tarinoita on, ja josta tarina avautuu luettavaksi kun sijainti täsmää. Tarina-näyttö, jossa on vain itse tarina tekstinä alaspäin skrollattavissa ja muutama siihen liittyvä kuva. Toiminnallisuutta ehkä sen verran, että kuvan saa halutessaan koko näytön kokoiseksi. Visuaalinen ilme on sikäli valmis, että minulla on taiteilijan suunnittelema alkunäyttö ja tarina-näytön tausta, fontti ja kuvat.

Tavoitteenani on hankkia pilotti-sovelluksen avulla rahoitusta huomattavasti isompaan, samantyyppiseen projektiin, jolle onkin ollut jonkin verran kiinnostusta.

Projektin budjetti on n. 2000 e. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostitse ja kerro mitä saisimme kanssasi aikaiseksi budjetin puitteissa.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?