4954 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Logon suunnittelu

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 25.1.2019 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 4954 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Meillä on mieheni kanssa maatila, jonka puitteissa toimii yrityksemme (nimi lisätiedoissa) ja (nimi lisätiedoissa). Mieheni keskittyy pääosin rakennus- ja saneeraustoimintaan, maatilan töihin (peltotyöt, heinän tuottaminen, metsätalous; puutavara, klapit) ja erilaisiin konetöihin (kaivinkone- ja traktorityöt, kuten teiden auraus, lanaus ja hiekoitus, pihatyöt jne). Minun vastuullani on hevostalous, eli tarjoamme hevosille pihatto- ja laidunpaikkoja, myymme hevosille heinää, teen ruokintasuunnitelmia, sekä pyydettäessä myös hevosten ruokintaan liittyvää neuvontaa, koulutusta ja luentoja. Lisäksi tallillamme pyörii pienimuotoisesti hevosloimipesula. Kasvatamme suomenhevosia ja siten myös meillä on harvakseltaan hevosia myynnissä. Kesällä tilallemme olemme laittamassa kesäpuodin, jossa myynnissä kauden vihanneksia, lähituottajien tuotteita, mahdollisesti myös ekologisia, suomessa tehtyjä käsitöitä ja sisustustuotteita. Tulevaisuudessa on suunnitteilla myös hevosiin ja luontoon liittyvät hyvinvointipalvelut, mahdollisesti myös maatilamajoitusta.

Koska toimintamme on niin monimuotoista ja koostuu useasta eri osa-alueesta, en tiedä onko mahdollista samaan logoon saada ympättyä kaikkea, vai pitäisikö molemmille yrityksille suunnitella omat, mutta tyylillisesti yhteneväiset logot? Logoon/logoihin siis toiveissa saada maanläheiset värit, jotka kuvastavat arvojamme; rakkautta maaseutua, luontoa, ekologisuutta ja eläimiä kohtaan. Mahdollisuuksien mukaan haluaisimme tyylitellysti esim. traktorin tai vasaran ja sahan toista yritystä kuvastamaan ja vastaavasti hevosen siluetin tms. kuvastamaan toista. Logoa tullaan käyttämään erilaisissa painotöissä, autojen teippauksissa, vaatteissa, digijulkaisuissa jne.

Mikäli löydämme meille sopivan tahon, logon suunnittelun lisäksi yhteistyötä voisi jatkaa nettisivujen, verkkokaupan ym. osalta.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?