7732 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Markkinointi netissä

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 16.1.2019 | Budjetti: +10000 € | Avainsanat: Myynti ja markkinointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7732 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Olemme kylpylähotelli Virosta. Meillä on neljän tähden spa-hotelli ja vesipuisto. Meidän perustuotteita ovat: virkistys- ja terveyslomat hoitoineen, majoitus sekä vesipuisto. Pääasiallisesti käyttävät meidän tuotteita virolaiset, mutta toiseksi suurin asiakasmäärä tulee Suomesta. Virkistys- ja majoituspalveluiden käyttäjien tärkein kohderyhmä on noin 25-50 -vuotiset ja terveysloman kohderyhmä 50+. Mutta koska meillä on vesipuisto niin meillä käy myös paljon perheitä.
Meillä käy noin 10 000 suomalaista vuodessa ja sen takia meidän tarvitsee markkinoida palvelujamme myös Suomessa. Tähän asti ollaan käytetty enimmäkseen paperimediaa, mutta nyt haluaisimme markkinoida palvelujamme myös netissä. Tämä on myös syy, miksi tätä tarjouspyyntöä kirjoitamme. Meillä ei ole kokemuksia Suomen nettimarkkinoinnissa ja sen takia aloitamme budjetilla 20 000 eur/vuodessa. Totta kai meidän suurin kiinnostus on, että asiakasmäärä kasvaisi, mutta nykyään, kun suomalaisturistijen määrä Virossa on laskussa, niin yritämme pitää suomalaisasiakkaiden määrä ainakin samalla tasolla.
Mikäli on lisäkysymyksiä, niin voi ottaa rohkeasti yhteyttä. Kiitos!


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?