4006 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Urheiluaiheiset verkkosivut

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 7.1.2019 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 4006 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva


Ajattelin perustaa sivuston, jossa seuraan suomalaisen kestävyysjuoksun tapahtumia.
Sinne tulisi tietysti UUTISIA tai kesäkaudella ehkä viikkokatsauksia.

Pyrkisin tekemään jonkinlaisia haastatteluja tai HENKILÖJUTTUJA, vaikken mikään toimittaja olekaan.

Iso osa sivustoa olisi eri juoksumatkojen TILASTOT, ihan 9-vuotiaista alkaen esim. top10 tai top20, joita päivittäisin jos vain jaksaa. Siitä tulisi väkisinkin aika laaja, ellei sitten jätä pois ihan nuorimpia junioreita.

LEGENDAT-osiossa olisi ikään kuin "kunniagalleria" jossa nostetaan esille kaikki nelisenkymmentä suomalaista kestävyysjuoksun arvokisamitalistia, sekä muutamia valmentajia. Voisi olla hyvä, jos tästä saisi jotenkin astetta tyylikkäämmän sivun, jossa jokaisen nimi, seura, saavutukset ja ennätykset ja muut olisi merkitty vaikka kehyksiin tai "plakaattiin".
Käytännössä näitä kunniagallerian henkilöitä lisättäisi sinne vähitellen, jo ajanpuutteenkin takia. Kun ehkä heistä voisi pienen kirjoituksen tehdä yleiselle puolelle samassa yhteydessä.
En kyllä ole varma, onnistuuko tämä gallerian vähitellen täyttäminen omilla atk-taidoilla.

Kaipa sinne voisi varata tilaa MAINOKSILLE, vaikka en nyt oikeastaan odota, että sinne saisi mainostajia tai edes paljoa kävijöitä. Vai lisätäänkö mainos jälkeenpäin, jos tarvetta tulee.

Kyllähän kävijöiden KOMMENTIT elävöittää sivustoa, joten ehkä sellainenkin mahdollisuus olisi hyvä olla. Vaikka eihän sinne montaa kommenttia varmaan kerry.

Kiitos kaikille tarjoajille!


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?