3861 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Yritysilmeen uudistus + verkkokaupan suunnittelu

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 29.11.2018 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Verkkokauppa

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 3861 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Verkkokaupan perustaminen kuvituskuva

Hei graafisen alan ammattilainen tai digitoimisto!

Etsimme tekijää kuluttajaverkkokaupan brändi-ilmeen uudistukseen pikaisella aikataululla.

Ilmeen osalta suunnitellaan uudestaan koko yritysilme, mm. logo + värimaailma + muutamia käytännön esimerkkejä, miten ilme näyttäytyy (esimerkiksi käyntikortti ja somebannerit). Lisäksi tuotetaan mini graafinen ohjeisto (noin 1 sivu).

Sama suunnittelija suunnittelee myös kuluttajaverkkokaupan ilmeen meidän toiveiden pohjalta. Suunnitelmaan kuuluu:

-etusivu
-1 tuotesivutyyppi
-1 tuotekategoriasivu
- ostoskori/kassa
- blogitekstisivu
- toimitusehtosivu/artikkelisivu

Lisäksi suunnittelija suunnittelee kaikki bannerit/ikonit/ mitä verkkokaupassa tarvitaan. Itse teknisen toteutuksen tekee verkkokauppatoimittaja (Refox), joten tässä kohtaa etsimme vain Photoshop-tiedostoiksi tehtyä suunnitelmaa. Suunnittelijan tulee kuitenkin säilyä käytettävissä, jotta tekninen toteuttaja voi tarvittaessa konsultoida suunnitelman laatijaa. Suunnitelman toteutumista tulee valvoa toteutuksen aikana, mutta tekninen toteuttaja on hyvin itseohjautuva.

Voimme tarjota lukuisia refenssejä suunnittelun pohjaksi, josta verkkokauppatoimittajan sivupohjamalli käy ilmi mutta etsimme omannäköistä ja uniikkia toteutusta, jossa myös käytettävyyttä ja ostamisen helppoutta on mietitty.

Haluamme nostaa visuaalisuutta korkeammalle ja luoda ehyen, aikaa kestävän kokonaisuuden. Etsimme kumppania, joka voi ottaa verkkokaupan jatkuvaksi asiakkaakseen ja jatkossa tuottaa mm. bannereita ja muuta graafista materiaalia ja auttaa hiomaan brändiä vieläkin kiinnostavammaksi.

Toteutusaika: mahdollisimman pian, valmista pitäisi olla ennen joulua. Jos kysymyksiä herää, otathan yhteyttä!

Mainitsethan tarjouksessa, mikäli olet innovaatiosetelin palveluntuottaja (tämä ei ole kriteeri mutta lisäetu). Projektin aloituspalaveri pitäisi pystyä järjestämään heti joulukuun alussa.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?