3930 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Responsiiviset verkkosivut ohjelmapalveluyrittäjälle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 20.11.2018 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 3930 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Olen perustamassa yhden hengen ohjelmapalveluyritystä Lappiin. Myynnissä on erilaisia luontoliikuntapalveluja (lumikenkä, metsäsuksihiihto, erilaiset hyvinvointia vahvistavat elämykset). Yrityksen imago on helpostilähestyttävä, pehmeä, Lapin luontoa, rauhaa ja hiljaisuutta korostava.

Verkkosivujen tärkein tavoite on tarjota asiakkailleni väylä ostaa palvelut suoraan verkkokaupan kautta. Haluaisin integroida sivuilleni Bókun-verkkokauppaominaisuuden, joka mahdollistaisi myös ohjelmapalveluissa tarvittavan kalenterin hallinnan.Olisi mahtavaa, jos sinulla olisi kokemusta Bókunin käyttämisestä. Suurin osa asiakkaistani tutustuu tuotteisiini todennäköisesti kännykällä. Sivujen on myös syytä olla informatiiviset, jotta asiakkaat tietävät mitä on odotettavissa, mutta ei liikaa tekstiä, pääpaino visuaalisuudella. Jonkinverran kuvia saatavana omasta takaa. Verkkosivujen tulisi olla selkeät, visuaaliset ja riittävän yksinkertaiset. Logo ja graafinen ohjeistus ovat tekeillä. Minulla ei ole olemassaolevia verkkosivuja.

Sisältö: Tuotekuvaukset (kesä ja talvi erikseen) yhteensä noin 10 erilaista tuotetta, kaikki eivät ole vielä valmiita (kesä). About, jonkinlainen oppaan ja yrityksen lyhyt esittely. Yhteydenottolomake. Verkkokauppa. Linkitykset yrityksen Instagram-tiliin ja Facebookkiin. Kaksikieliset: englanti ja suomi.

Itseäni kiinnostavia sivuja: Bliss Adventure, yoganature.fi ja Adventure by design


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?