8020 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivut ohjelmistoprojektille

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 10.11.2018 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8020 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Tarvitsemme kotisivut kaupalliselle ohjelmistoprojektille.

Nykyiset sivut (osoite lisätiedoissa) ovat toteutettu Github Pages -tekniikalla (Jekyll/HTML/Markdown). Jos ette pysty tarjoamaan sivujen toteuttamista Jekyllillä, voitte tarjota pelkästään sivujen ulkoasun ja/tai tekstien suunnittelun. Mainitkaa asiasta tarjouksessanne.

Esimerkkejä tyylistä:

* https://quasseldroid.info/
* https://learnbchs.org/
* https://nodejs.org/
* https://lodash.com/
* https://purecss.io/

Toisin sanoen, yksinkertaista ja helppolukuista -- kehittäjäystävällistä. Muunkinlaisia visioita saa toki ehdottaa.

Kyseessä on kokonainen projekti-pohja kaupallisille web-pohjaisille projekteille. Projektista tulee maksullisen vapaan lähdekoodin version lisäksi myös hostattu esiasennettuna tarjottava sovellus-alusta. Sivuston kohdeyleisö on web-sovellusten kehittäjät ja sovellusalan yrittäjät.

Sivustolla voisi esimerkiksi mainostaa projektin vapaata lähdekoodia (maksaville asiakkaille), korkeaa testikattavuutta, full-stackiä, NPM-asennettavuutta, yhteensopivuutta AngularJS:n kanssa, ja hyvää dokumentointia, pientä riippuvuus-jalanjälkeä sekä kaupallista tukea. Sivujen tekemiseen saa käyttää olemassa olevia teemoja ja palikoita, kunhan niiden käyttö sallii myös kaupallisen käytön, eikä päivitykset maksa ylimääräistä. Näiden tulee kuitenkin toimia Github Pagesissa.

Sivuilla tulisi esitellä projektin ominaisuuksia yksityiskohtaisesti myös omilla sivuillaan.

Toivon tarjoukset ensisijaisesti Nerot.fi:n kautta prosessin helpottamiseksi. Lisätietoja voi pyytää sähköpostilla, johon vastaan viimeistään parin vuorokauden kuluessa. Puhelinsoittoja tulee välttää, sillä olen arkena kiireinen, enkä ehdi puhumaan puhelimessa.

Budjetti noin 500 - 2000 euroa, mutta lopputulos ja sen sisältö ratkaisee enemmän kuin hinta.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?