8080 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Yrityksen logo

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 10.9.2018 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8080 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Hei,

Yritys on juuri perustettu ja on logon tarpeessa. Nimi koostuu sanoista Hidden ja Apex.

Yritys toimii lvi-alalla ja tarkennettuna tekee putkistosaneerauksia sukitus menetelmällä.
Logon ei tarvitse olla alaan sitova, koska mahdollisesti tulevaisuudessa saman nimen alla myös muuta toimintaa.

Logon olisi tarkoitus olla jämäkkä ja selkeä tekstilogo, joissa väreinä esim. musta, valkoinen, harmaa, ruskea tai jotain näihin viittaavaa. Joitain näistä, näiden yhdistelmiä tai joitain muita tummia sävyjä mukaan.
Hid ja pex voi erottua esim eri värisillä taustoilla tai sitten ei. Logossa voi olla myös jokin kuva ennen tai jälkeen tekstin, häivytettynä taustalla, ylä- tai alapuolella jne jne.

Alustavaa suunnitelmaa ei ole, joten olen avoin ehdotuksille. Logosta ei mielellään iloista "hoplop" tyylistä ilotulitusta, vaan se saisi tuoda mieleen sanat luotettavuus, laatu, ammattitaito, osaaminen ja muu vastaava. Sanat jossain määrin kliseitä, eikä mainetta logolla tehdä, mutta toiminnan tarkoitus rakentua noiden sanojen ympärille.

Logoa tullaan käyttämään monessa. Digimuodossa, vaatteiden painatus/brodeeraus, teippaukset, lasku-/tarjous-/sopimuspohjat, käyntikortit, asiakaslahjat, jne jne.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?