8212 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Ahkeria ja yrittäjähenkisiä verkkopalveluiden myyntistaroja

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 18.7.2018 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Myynti ja markkinointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8212 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Kiinnostaako sinua vapaa ja luova työ ja pidätkö myös etätyö mahdollisuudesta? Oletko yrittäjähenkinen tai haluaisit olla? Kiinnostaako miten digitaalinen markkinointi ja verkkopalvelut kohtaavat? Sitten sinun kannattaa lukea loppuun…

Etsimme tavoitteellista, myyntihenkistä osaajaa, jolla on kyky ottaa vastuuta. Sinulla on jo kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä ja asiakassuhteiden hoitaminen onnistuu suomen kielen lisäksi myös hyvällä englannin kielellä.

Olemme (yrityksen nimi lisätiedoissa), joka kehittää kustannustehokkaita ja visuaalisesti näyttäviä kotisivua, graafista suunnittelua ja verkkomarkkinointia, kuten maksullisia mainoskampanjoita. Yhdistämme digitaalisen markkinoinnin ja brändäyksen työssämme. Tavoitteenamme on kasvaa entisestään 2018 ja kasvattaa meidän tietoisuutta sekä projektien määrää vuoden aikana. Pyrimme olemaan monipuolinen sekä kehittyvä yritys joka kannustaa muita ja toteuttamaan itseään omilla vahvuuksillaan.

Toimimme Helsingissä sekä Lahdessa pääsääntöisesti. Olemme kotisivuihin, verkkokauppoihin sekä digitaaliseen markkinointiin erikoistuva yritys. Eli alan tuntemisesta on ehdottomasti hyötyä, mutta kehityshakuinen asenne ja taito omaksua uutta ovat sitäkin tärkeämpiä. Meillä on pieni henkilöstömäärä ja työilmapiirimme on vapaa sekä luovaa. Eli jos etätyö kiinnostaa ja pystyt hoitamaan myös hommat omissa oloissa ja saat tuloksia aikaiseksi niin tämä työ on selvästi sinulle. Saat aikalailla vapaat kädet, jossa silti olemme mukana auttamassa ja tukemassa kokoajan, mutta olet silti valmis sitoutumaan yrityksemme asettamiin tavoitteisiin.

Etsimme verkkopalveluillemme uusia B2B yritysmyyjiä. Myyntiedustus on provisiopohjaista myyntiä ja sopii hyvin henkilölle, jolla on oma toiminimi tai yritys. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja myyntihenkistä asennetta lopullista ostopäätöstä varten.
Voit hyödyntää työssä omaa myyntikokemustasi, ja voit päättää haluatko lisäansioita vai toimitko lähes päätoimisesti.

Jos sinulta löytyy IT taustaa, myyntiin- ja markkinointiin, digitaaliseen markkinointiin tai vastaavia koulutuksia/töitä tai pelkkä itseoppinut toimija niin sinulla on erittäin hyvät lähtökohdat työhön.

Palvelut koostuvat mm:
- Verkkokaupat (Woocommerce, shopify..)
- Kotisivut (WordPress, Html/css, ModX..)

Nämä tuotteet ovat mm. osa myyntisalkkuasi ja mahdollistavat lisämyynnin:
- Google AdWords hakukonemarkkinointi
- Instagram markkinointi
- Some markkinointi
- Remarketing- ja Retargeting-kampanjat

Onnistut jos sinulla on:
- Rohkeus nostaa luuri ja kontaktoida vanhoja sekä uusia asiakkaita ja myydä palveluita
- Kyky ja halu oppia uutta nopeasti
- Etsiä uusia asiakkaita verkosta meidän huippu työkaluilla sekä omalla loogisella päättelykyvyillä
- Motivaatio kehittyä ja kasvattaa omia myyntitaitoja
- Osaamista käyttää yksinkertaisia asiakashallinta järjestelmäämme mihin tarjotaan koulutus sekä, mailaa/soittaa/etäpalaveera koneen äärellä ja olla yhteydessä uusiin/vanhoihin asiakkaisiin aktiivisesti, kunnes kauppa syntyy. Neuvottelet myös entuudestaan ostaneiden yritysasiakkaidemme markkinoinnin uusimisesta.
- Vakuutat heidät positiivisella asenteellasi ja aidolla halulla auttaa heitä kehittämään liiketoimintaansa.

Kerro itsestäsi kolme tärkeintä ominaisuutta verraten niitä lähimpään kilpailijaasi ja lähetä hakemus meille sähköpostia. Voit myös sopia soittoajan mailitse, jos sinulla on kysyttävää. Tai voit soittaa 10.00 – 12.00 arkipäivänä. Ennen kaikkea hyvä asenne sekä kyky kasvattaa myyntiämme ratkaisee. Käy tutustumassa meidän tiimiläisiimme tästä: (osoite lisätiedoissa).

Käymme läpi hakemuksia heti kun niitä tulee ja koitamme vastata kaikille mahdollisimman nopeasti. Työ alkaisi mahdollisimman pian.
Laita hakemusta tulemaan niin puhutaan kohta 😉


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?