8059 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivut Bistro-henkiselle ravintolalle Pohjois-Savoon

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 13.7.2018 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8059 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Uusi Bistro- henkinen ravintola Pohjois-Savossa Siilinjärvellä. Kyseessä siis uudet kotisivut.
Kotisivuille tulee ruokalistat, aukioloajat, yhteystiedot ja tapahtumat. Sivuihin tulee osittain päivittäin vaihtuvia tietoja.

Ravintola Roka (Bistro Rovanielellä sivut ovat tyylillisesti saman henkiset)

Sisustus on hyvin bistro ravintolalle ominainen (rustiikki, tiiliä näkyvissä, puupintoja). Värimaailmana ravintolassa on tummanpunainen, tiilen väri, tumman ruskea sekä vaaleamman ruskeaa. Ravintolassa tarjoillaan päivisin lounasta, iltaisin ala carte annoksia. Ravintolassa on baarin puoli jossa erikois- ja pienpanimo-oluita. Asiakaskunta perheet, yritykset ja matkailijat. Aikuisten illanviettopaikka.

Ravintolan kantava ajatuas on palvelun laatu sekä tasalaatuisuus ruuan, juoman ja asiakaspalvelun osalta. Asiakkaamme tulevat meille uudelleen kokemansa hyvän palvelun vuoksi. Hinnoittelu kuitenkin on kohtuullinen ja bistro-henkinen.

Ravintola sijaitsee liikekiinteistön toisessa kerroksessa. Nimi viittaa uuninpankkoon ja uunin ylisiin. Ravintolaan noustaan portaat ylös kuten uuninpankollekkin. Ravintolasta välitetään mielikuvaa: helposti lähestyttävä, tunnelmallinen, paikka jossa hengähdetään ja nautitaan.

Nettisivut tulee olla itse päivitettävissä ja pienimuotoisesti muokattavissa.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?