8019 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Logo kilpailu

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 10.7.2018 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8019 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Hei!

Yhtiö tarvitsisi logon jonka ympärille brändiä aletaan muodostamaan. Nettisivuja ei siis toistaiseksi ole.

Yritys toteuttaa ilotulitusnäytöksiä yrityksille ja yksityisille, kuten häihin, syntymäpäiväjuhliin, yrityksien vuosijuhliin tai vaikka kaupunkien vuodenvaihteeseen. Yrityksen nimi koostuu teeman mukaisesti sanasta pyro. Loppu viittaa englannin kieleen numeroon 10. Numero 10 on kulkenut allekirjoittaneen mukana vuodesta 2011 lähtien ilotulituspiireissä, mistä nimen loppuosa tulikin keksittyä.

Yrityksen filosofia kehkeytyy ilotulitusten elämyksellisyyteen. Turvallisuus on firmamme avainsana. Ilotulitus on parhaimmillaan taidetta joka jää mieleen yllättäen katsojan oletuksen ilotulitteista täysin uudella tavalla. Se on parhaimmillaan tunteiden vuoristorata. Ilotulitus on nimensä mukaisesti iloa. Siihen voidaan silti sulkea monenlaisia tunteita, mikä tekee siitä sopivan mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin. Paras tapa on tahdittaa ilotulitus musiikin tahtiin. Sitä voidaan ohjata kuin festivaaleilla valoja konsanaan.

Logon on oltava selkeä ja sopeuduttava enemmän tai vähemmän yrityksen myymiin tuotteisiin, ilotulitusnäytöksiin. Logon suunnittelussa voi toki ylittää rajoja joiltain osin, mutta pidetään se asiallisena ja ammattimaisena. Vapaat kädet siis käyttöön.

Jokaisen logontekijän kuuluisi tehdä 1 tai 2 versioa logolle. Toisessa voi olla vaikka numero 10 käytettynä ja toinen ilman numeroita. Logot pitää lähettää tähän sähköpostiin heinäkuun viimeiseen päivään mennessä.

Säännöt: Logon tekemisestä maksetaan vain, mikäli logo otetaan käyttöön. Palkkio on 80e tai tekijän vaatima summa. Ilmoittanethan hinnan samalla kun lähetät logon. Logo on oltava suoraan vektoroitu, jotta sitä voidaan myöhemmin käyttää mahdollisiin oheistuotteisiin, kuten työpaitoihin tai takkeihin. Logot pitää olla lähetettyinä viimeistään 31.7.2018 lisätiedoissa näkyvään sähköpostiosoitteeseen.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?