8080 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Verkkokauppa avoimen koodin alustalle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 24.6.2018 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Verkkokauppa

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8080 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Verkkokaupan perustaminen kuvituskuva

Moi!

Meillä on vuonna 2011 perustettu verkkokauppa. Myymme valaisimia pääosin kuluttajille, mutta myös yrityksille. Nykyinen verkkokauppa on ns. suljetun lähdekoodin verkkokauppa.

Kiinnostus on vaihtaa avoimeen koodiin, esim. Wordpress+Woocommerce tai Prestashop tuntuisivat järkevältä vaihtoehdolta, koska kiinteät kulut on tarkoitus saada leikattua mahd. pieneksi. Samalla agendalla ajattelin vaihtaa maksuvälityspalvelun Paytrail -> Klarna CheckOut tämän verkkokauppauudistuksen yhteydessä.

Nykyisessä verkkokaupassa on livessä reipas 1000 tuotetta. Idea olisi siirtää tuotteet uuteen kauppaan. Siirto voisi mahd. onnistua .xls avulla, jossa minulla olisi tuotteet tietoineen listattuna. Kuvat ovat erikseen, mutta nimetty excelissä löytyvän koodin mukaan ja siten rinnastettavissa. Kun oikea add-on tai muu tapa tuotteiden siirtoon olisi uudessa kaupassa olemassa, niiin voisimme toki tehdä tuotteiden siirron itsekin.

Ideaali kumppani auttaisi käynnistämään ko. kaupan ja pienen offline-testailun jälkeen osaisin sano millaisia ominaisuuksia olisi hyvä lisätä

Nykyisen verkkokaupan domain on (osoite lisätiedoissa) , ja sillä olisi toki tarkoitus jatkaa.

Nykyistä leiskaa ei ole päivitetty aikoihin, mutta haluaisimme säilyttää kaupan saman tyylisenä mutta fressimpänä. Selkeänä ja mm. tuotekategoripalkki edelleen sivun vasemmalla puolella. Uuden verkkokaupan tulee toki skaalautua myös mobiiliin. Tämä on suuri heikkoutemme tällä hetkellä kun 50% kävijöistä tulee mobiililaitteilla.
Tärkeä asia uudistuksen yhteydessä on säilyttää orgaaninen google-näkyvyys. Kauppamme kun on keikkunut netissä jo 7vuotta, niin sitä taivalta ei sovi heittää roskiin :)

Meitä kiinnostaisi keskustella tästä projektista, ja toki saada myös hahmotelmaa mahdollisesta tarjouksesta. Tarkoitus on toteuttaa proggis nopeasti kun sopiva kumppani ja suunnitelma löytyy, vielä kesän aikana. Minua voi saada huonosti puhelimitse extemporé kiinni, mutta uskon että spostitse saamme vuorokauden sisään järjestettyä ajan puhelulle.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?