8020 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivut vapaan lähdekoodin projektille

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 12.6.2018 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8020 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Tarvitsemme kotisivujen suunnittelun vapaan lähdekoodin projektille.

Esimerkkejä tyylistä:

* https://quasseldroid.info/
* https://learnbchs.org/
* https://nodejs.org/
* https://lodash.com/
* https://purecss.io/

Toisin sanoen, yksinkertaista ja helppolukuista -- kehittäjäystävällistä.

Kyseessä on uusi AngularJS-yhteensopiva full stack framework sekä web- kuin myös backend-projekteille. Projekti tulee olemaan myös kaksoislisensoitu kaupallisella lisenssillä. Sivuston kohdeyleisö on kehittäjät.

Sivustolla voisi esimerkiksi mainostaa projektin vapaata lähdekoodia, korkeaa testikattavuutta, full-stackiä, NPM-asennettavuutta, yhteensopivuutta AngularJS:n kanssa, ja hyvää dokumentointia, pientä riippuvuus-jalanjälkeä sekä kaupallista tukea. Sivujen tekemiseen saa käyttää olemassa olevia teemoja ja palikoita, kunhan niiden käyttö sallii myös kaupallisen käytön, eikä päivitykset maksa ylimääräistä.

Toivon tarjoukset ensisijaisesti Nerot.fi:n kautta prosessin helpottamiseksi. Lisätietoja voi pyytää sähköpostilla, johon vastaan parin vuorokauden kuluessa. Puhelinsoittoja tulee välttää, sillä olen arkena kiireinen.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?