8065 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Onesize-nettisivut ja pienen plugin korjaus toisesta sivuista

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 8.6.2018 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8065 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei.
1. Pyydän tarjousta onesize-sivuista ja niiden asettamisesta nettipalvelimelle. Sisältö ja kuvat on olemassa .((* osoite lisätiedoissa) ei vielä olemassa)
2. Pienen plugin korjaus (** osoite lisätiedoissa)- sivuilta. Etusivun laatikosta pois kakkossivun eli klikkaussivun alkutekstit. Ja henkilökuvan lisäys etusivulle oikealle tekstin viereen. Nämä poistui kun päivitin teeman.
3. Mahdollisesti kokonaan uusien sivujen teko (*** osoite lisätiedoissa)- sivuille. Etusivun laatikoita vähennetään ja järkeistetään ja ulkoasu muutetaan raikkaimmaaksi.

Käyttö ja päivittäminen kaikkiin sivuihin pitäisi olla jokseenkin samanlainen. Nyt sivut tehty eri tavoin ja käyttö on hiukan kankeaa. Jatkossa tarvitsisin mahdollisiin pikku wp-plugeihin tuntiveloituksellista tukea ja mikrotukea mahdollisesti muutenkin. Nykyisten sivujen tekijä hävinnyt. Tarvitsen sellaisen yhteistyökumppanin, mielellään yhden/kahden miehen firma, jonka saa puhelimella kohtuudella kiinni ja jolla on aito halu tehdä yhteistyötä vuosien ajan. Budjetti riippuu siitä mitä kaikkea tehdään.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?