8077 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Verkkopalvelu- ja mobiiliapplikaatiokehitys

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 14.5.2018 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8077 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Tervehdys,

etsin sekä yksittäisiin verkkosivuprojekteihin (kesto viikosta kuukauteen), että pitkäaikaisempaan jatkuvaan verkkopalveluyhteistyöhön kokonaisvaltaista ja osaavaa ohjelmistokehittäjää, jolla on referenssejä ja kompetenssia hoitaa laajempiakin toteutuksia. Kokemuksen lisäksi kehittymishalu ja uuden luomiseen tarvittavaa innovatiivisuutta ja rohkeutta tarvitaan ja samalla peräänkuulutetaan.

Työt voi hoitaa etenä, mutta olisi mahtavaa, jos asuisit jossakin PK-seutu - Lahti akselilla. Erilaisista yhteistyömalleista, korvauksista, hoidettavista projekteista ja kiinnostuksen kohteista voidaan jutella lisää. Kaikki uudet teknologiaratkaisut otetaan myös mielellään huomioon.

Tarjoa osaamistasi mikäli toiminnallisten verkkopalveluiden, järjestelmien tai applikaatioiden suunnittelu ja toteuttaminen on tuttua ja innostavaa puuhaa.

- html, css, javascript (frameworks), php, mvc-framework, tms.
- mobiiliapplikaatiot, tietokannat, julkaisujärjestelmät (lähinnä wordpress)


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?