8020 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Yritysilmeen ja verkkosivuston suunnittelu ja toteutus

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 3.5.2018 | Budjetti: 2000 - 5000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8020 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Uusi koulutus/palveluvientiin keskittyvä StartUp yritys hakee ammattitaitoista yritysilmeen, yritys/markkinointimateriaalien ja Wordpress pohjaisen, responsiivisen verkkosivuston tekijää. Yrityksen tarkoituksena on tuoda Suomeen valmennusleireille yritysten keski- ja ylempää johtoa sekä tiimejä erityisesti ulkomailta.
Leirit pidetään kesäisin esim. saaristossa/meren rannalla tai Suur-Saimaan alueella sekä talviaikana erityisesti Lapissa. Tarkoituksena on yhdistää korkeatasoinen valmennus, luonto/liikuntaelämys. Valmennusaiheet tulevat yritysten kehittämiskohteista, erityisesti, johtamisesta ja tiimien kehittämisestä.
Tarpeet:
- Yritysilme (logo ja liikemerkki, värimaailma, graafinen ohjeistus / yritysilmeen hallinnan ohjeistus)

- Yritysilme jalkautettuna keskeisimpiin yritysmateriaaleihin (käyntikortit, lomakkeistot -> tarjouspohjat, laskutuspohjat, powerpoint esityspohja).

- Yritysesite (esim. taittoesite)

- Yritysilmettä tukevat headerit sosiaalisen median kanaviin

- Yritysilmettä ja yrityksen arvoja reflektoiva Wordpress pohjainen verkkosivusto. Sivuston on määrä olla monikielinen (ainakin englanti, kiina, arabia). Mahdolliset lisäkielioptiot voivat tulla myöhemmin kyseeseen (esim. saksa, japani). Tuotamme sisällöt verkkosivuprojektiin kuva-aineistoineen. Sivusto kättelee myös sosiaalisen median kanaviemme kanssa (Facebook, Instagram, Twitter).

Verkkosivuissa tärkeää on visuaalisuus, käyttäjäystävällisyys, responsiivisuus ja monikielisyys. Myös, että sivusto reflektoi yrityksen arvoja ja yritysilmetä onnistunein tavoin. Toivomme, että voit esittää meille referenssejä tuottamistasi töistä.

Sivuston ylläpidosta vastaisi alustavasti tilaaja ja palveluntarjoaja on mahdollisesti Zoner. Tarvittaessa hankittaisiin back up tukea sivuston hallinoinnissa ja kehittämisessä.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?