8077 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Ilmailukerhon web-sivuston uusiminen

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 16.4.2018 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8077 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Ilmailukerho etsii kumppania yhdistyksen web-sivuston (osoite lisätiedoissa) uusimiseksi. Tavoiteaikataulu valmistumiselle on kesäkuun 2018 loppu.

Projektin vastuuhenkilönä kerhossamme toimii hallituksen jäsen (puhelin ja email lisätiedoissa). Yhteystietoja ei saa käyttää muuhun kuin tämän tiedustelun ja sen pohjalta mahdollisesti toteuttavan projektin tietojen käsittelyyn.

Projektin laajuus
1) Uuden web-sivuston toteutus esim. WordPress-alustalle. Web-sivusto koostuu kahdesta osasta:
- Kaikille näkyvä, julkinen sivusto-osuus
- Intranet-sivusto, joka edellyttää käyttäjätunnukseen perustuvaa sisäänkirjautumista. Intranet-osuus sisältää jäsenrekisterin (perustuu Yhdistyslain 11§ vaatimukseen). Käyttäjähallinnoinnin toteutus on osa intranet-osion toteutusta. Käyttäjäoikeushallinta perustuu käyttäjätunnuksiin ja käyttäjäryhmiin.
2) Ulkoasun ja sivustorakenteen suunnittelu ja toteutus

Tarkempi kuvaus projektin sisällöstä on saatavana pyydettäessä.

Optiot
- Nyt itsekoodattujen toiminnallisuuksien toteutus uudella alustalla
- hosting-palvelu toteutettavalle sivustolle. Sivuston toteutus on hinnoiteltava siten, ettei se edellytä hosting-palvelun käyttöä. Voitte myös halutessanne suositella laadukkaaksi tietämäänne hosting-palvelun toteuttajaa.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?