8079 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Logo hieronta- ja PT-valmennusyritykselle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 19.3.2018 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8079 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Yritys nimeltään (nimi lisätiedoissa) etsii huippulogoa kertomaan huippuosaamisestaan.

Tarkoitus on tarjota premium-palveluita asiakkaille ja yhdistää kuntoutus/hieronta ja valmennus. Tavoitteena on saada asiakkaat eroon kiputiloistaan ja tehdä heistä vahvempia niin fyysisesti (kuin henkisesti).

Logon tyyli saisi olla sellainen, että siinä näkyy holistisuus, modernius, ja mahdollisesti vektorigrafiikkaa logon seassa. Eli esimerkiksi joku lihaksikas äijä tai iso haukkari. Kuitenkin on teemana vahva, ja se haukkari on vähän kuin "voiton merkki" nykyään myös. (kivuton elämä) Siellä voi myös olla esim. levytankoa ja painoa tms, mutta en tiedä onko ne vähän ylikulutettu jo. Värimaailmaksi olen miettinyt esim. musta, punainen ja valkoinen. Mutta olen avoin kaikille väreille. Logon tulisi viestittää että ollaan tosissaan, ja tulostavoitteisesti hommassa mukana. Eikä mitään diipadaapaa joka sopii kaikille. Olen itse harrastanut kehonrakennusta pitkään, joten siellä on minun oma suosikkikohderyhmä.

Kohderyhmä on 18-60v ihmiset joilta rahaa löytyy, mutta uskoisin pääkohderyhmän olevan 20-45v naiset ja miehet. Kysymällä voin kertoa lisää jos tarvitsee.

Logon käyttötarkoitus tulee olemaan käytännössä painatuksissa (brochure, flyer, käyntikortti) sekä nettisivuilla ja videoilla.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?