8065 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Wordpress-Woocommerce sivusto palveluiden markkinoinnille, jäsenille rajattu alue

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 7.3.2018 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8065 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Melko pitkälle tehty sivustodraft, joka vaatii hienosäätöä ja ulkopuolista toiminnallisuuden arviointia: Wordpressille rakennettu sivusto jossa myydään palveluita Woocommercella. Julkinen sivusto on palveluiden selaamista ja lisätietojen pyytämistä varten (YITH Catalog Mode & WP Forms). Jäsensivuille profiilin luomalla (YITH Membership) ja sisäänkirjautuessa saa nähdä sellaiset palvelut joita jäsenet voivat ostaa. Kaikki palveluita / virtuaalisia tuotteita. Jokaisen jäsenen pitäisi myös nähdä lista kaikista ostamistaan palveluista.

Tähän ei ole vielä ratkaisua:
Kun sivuille tulee ulkopuolelta yhteydenottopyyntö, sen sisällön pitäisi mennä automaattisesti vain jäsenille näkyvään listaukseen, ja lähteä bcc-vastaanottajajoukolle tiedonantona sähköpostitse. Kun jäsen klikkaa saamansa sähköpostin linkkiä, hänen pitäisi voida vastata suoraan ko. yhteydenottopyyntöön, mieluiten autofill täyttäisi perusyhteystiedot valmiiksi. Yhteydenottopyynnön tekijälle pitäisi sähköpostitse saapuvien vastausten lisäksi luoda automaattisesti profiili sähköpostiin perustuen ja hänen pitäisi voida loggautua sivuille sisään ja nähdä kaikki saamansa vastaukset myös sivustolla.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?