8077 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Web-ohjelmoija tai sysop

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 20.2.2018 | Budjetti: +10000 € | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8077 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Yritys tarjoaa edullisia hosting-ratkaisuja sekä laadukasta asiakaskohtaista web-sovelluskehitystä. Olemme toimineet jo vuodesta 2007. Asiakkaita meillä on noin 200 ja olemme edelleen varsin pieni yritys alalla. Erikoisuutemme ovat skaalautuvat vikasietoiset verkkopalvelut, joita olemme tehneet monille suuryrityksille.

Olemme uudistamassa nykyaikaan automatisoidun asiakashallinta- ja hosting-hallintasovelluksemme -- eli toiminnanohjausjärjestelmämme. Tarkoituksena on kehittää yleisemmin myytävissä oleva tuote. Nykyinen sovelluksemme soveltuu omaan käyttöömme, muttei ole yleisesti käytettävissä sellaisenaan toisille yrityksille. Uusi sovellus tulee sisältämään myös asiakasrajapinnan, joka puuttuu vielä nykyisestä melkein kokonaan. Nykyinen sovelluksemme tekee jo automaattisesti mm. taloushallinnon vaatimukset kuten laskut, maksumuistutukset, kirjepostitukset, yms.

Eduksi katsotaan mm. osaaminen seuraavilla tekniikoilla (kaikkea ei tarvitse hallita):

* JavaScript/HTML5/AngularJS/ES6
* Linux-käyttöjärjestelmät
* PostgreSQL/MySQL-tietokannat
* Palvelin-sovellukset (Nginx, Apache, Exim, SSH, Bind)
* Ymmärrys Internetistä (verkkotunnukset, DNS, yms)
* Skriptikielten osaaminen (bash, python, lua, perl)
* Kyky oppia uutta opastettuna

Johtuen ulkopuolisista asiakasprojekteista, projektiin perehdytystä olisi alussa tarkoitus tehdä poikkeuksellisesti uudelta toimistoltamme Tampereelta ma-to klo 16-21 välillä. Myöhemmin myös itsenäinen työskentely mahdollista. Projektiin on budjetoitu alussa noin 68 tuntia/kk (6-12 kk).


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?