7747 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Markkinointia, myyntiä ja näkyvyyttä, uuden palvelun lanseeraus sivustolle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 7.2.2018 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Muut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7747 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Ylläpidän sivustoa, jonka aihealueena on henkisyys ja hyvinvointi. Sivustolle on tarkoitus tehdä kevään aikana suuri muutos ja tähän tarvisin markkinointiapua. Muutenkin sivuston markkinointi ja mainostekstit kaipaisivat kohennusta ja ammattilaisen käsittelyä. Myös mainosmyyjä olisi tarpeen.

(osoite lisätiedoissa) sivusto on ollut aina ilmainen ja sen muuttaminen osittain (jäsenyys) maksulliseksi on iso haaste. Jotakin ideoita on valmiina, mutta toteuttamatta ajan puutteen vuoksi. Budjetti ei ole iso, mutta tarpeen tullen - jos oikea henkilö ja ideat löytyvät - sitä on mahdollista kasvattaa. Pointti olisi, että sivusto "saisi siivet" ja alkaisi tuottamaan hyvän mielen lisäksi myös rahaa.

Itse sivusto on ollut toiminnassa viitisen vuotta, tällä hetkellä uniikkeja kävijöitä on kuukaudessa noin 30 000 (c-panel laskuri). Sivuston keskeinen sanoma on henkisyys, toiset nimittävät sitä "huuhaaksi" ;) Niin tai näin, trendi on kuitenkin nouseva. Potentiaali löytyy kyllä siltä saralta. Juttuja sivustolla on kaikkinensa noin 2000.

Eli myykää itsenne ja ideanne :) Yhteydenotot ensi alkuun VAIN s-postilla!


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?