5878 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Videoita nettisivuille ja oppimisympäristöön

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 22.1.2018 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Suunnittelu ja multimedia

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5878 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Morjens!

Olen tuore yrittäjä ja luomassa verkkokurssia, jota varten tarvitsisin muutaman videon. Tarvitsen näillä näkymin 4 parin minuutin mittaista videota. Yksi tulisi yrityksen verkkosivuille ja siinä on tarkoitus kertoa yleisesti verkkovalmennuksen sisällöstä ja mitä varten se on kehitetty. Tähän videoon olisi hyvä saada mm. kuvaa oppimisympäristöstä ja olen ajatellut, että voisin itse esiintyä videolla kuvan ja äänen muodossa.

Kolme muuta videota tulisivat itse oppimisympäristöön ja niissä toteutustapa samantyylinen. Yhdessä videoissa on tarkoitus avata tarkemmin sitä, miten kurssin suorittaminen tapahtuu käytännössä ja millaisia osa-alueita kurssi sisältää. Kurssi sisältää kaksi suurempaa kokonaisuutta, ja näiden osa-alueiden alkuun on tarkoitus tehdä videot, joissa avataan tarkemmin mitä osa-alue pitää sisällään ja millaisia tehtäviä/valmennusta siinä on.

Videot pitäisi saada valmiiksi helmikuun aikana.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?