5878 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Uuden tuotteen graafinen ilme jne.

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 2.1.2018 | Budjetti: 2000 - 5000 € | Avainsanat: Suunnittelu ja multimedia

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5878 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Tervehdys,

Olemme pieni, kolmisen vuotta toiminut yritys, jonka puitteissa olemme tuotekehittäneet aivan uudenlaista, Pulpo -opettajan ohjelmistoa ja Pulpo -kalusteratkaisua koulujen opetuskäyttöön.

Tulemme lanseeraamaan ratkaisumme tammikuun lopussa (26.-27.1.2018) opetushenkilöstölle suunnatuilla Educa -messuilla, varaamallamme ständillä, Helsingissä.

Pulpo on vuorovaikutteinen opetusympäristö, jolla opettaja pystyy ohjaamaan ja hallinnoimaan sähköisen oppimateriaalin käyttöä opetustilanteissa. Pulpon avulla oppitunnit saadaan viedyksi sujuvasti läpi ja oppiminen on hauskaa yhdessä tekemistä. Tämä tarkoittaa sitä, että opettaja saa ratkaisun, joka lisää opettamisen mielekkyyttä.

Tiedustelemmekin halukkuuttanne tuottaa käyttöömme kaiken visuaalisen suunnittelun Pulpo -ratkaisulle, jotta saamme sille mahdollisimman kantavan ja toimivan ilmeen, värimaailman, logon / logot, joilla viestimme mahdollisimman selkeästi ja yksinkertaisesti toimivaa, kaiken opetuksen opettajan hallintaan kokoavaa ratkaisua. Keskeisiä ratkaisumme elementtejä on eritelty oheisissa liitekuvissa.

Tarvitsemme siis tietoa ensinnä siitä, että kykenettekö ylipäätään tuottamaan tässä aikataulussa tarvittavaa työtä?

Lisäksi haluamme selvennystä, miten ja minkälaisin perustein te laskutatte tästä?

Kyseeseen tulee ensivaiheessa

- logon / logojen suunnittelu
- värimaailma, ’ilme’, fontit ja näihin liittyvät määrittelyt
- messukäyttöön sopivan flyerin suunnittelu
- messukäyttöön ja myöhemmin hyödynnettäviksi sopivat roll-upit
- messuseinäkkeiden suunnittelu (12m2 ständi, lähinnä vain värimaailmat jne, käytämme suurikokoisia kosketusnäyttöjä muutoin)
- esite (sekä printtinä) että sähköisenä
- www -sivut tuotamme toisaalla, mutta tämän työn seurauksena haluamme tietenkin oikeudet kaikkiin suunnitteltuihin materiaaleihin, jotta voimme hyödyntää näitä myös sähköisesti

Mikäli koette pystyvänne tarjoamaan edullisesti myös em. materiaalien painatuksia jne., olemme myös kiinnostuneita kuulemaan ehdotuksia tältä osin.

Yrityksen toiminta on perustunut tähän saakka älykkäiden lasipintaratkaisujen maahantuontiin, myyntiin ja markkinointiin ja tämä on myös mm. nykyisellä nettisivullamme näkyvä informaatio. Tässä kuvattu Pulpo -ratkaisu on siis kokonaan uusi tuotealue ja se tulee saamaan uuden oman ilmeen ja nettisivut yms. joten siinä mielessä yrityksen ilmettä, yritysnimeä tms. ei kannata ottaa mitenkään harkintaan tätä työtä arvioitaessa.

Mikäli kiinnostumme tarkemmin palveluistanne vastauksenne perusteella, briiffaamme toki seikkaperäisemmin Pulpo -ratkaisusta, jotta tämä ajatustyö osuisi mahdollisimman oikeaan. Jo tätä ennen annan toki puhelimitse lisätarkennuksia, joten soittaa saa (ja kannattaa) tarvittaessa.


Aikataulun kireydestä johtuen toivoisimme kuulevamme – edes alustavasti ja viitteellisesti – tilanteestanne ja kiinnostuksestanne viimeistään tämän viikon torstain (4.1) aikana.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?